«Ένας κύριος δεν μιλάει ΠΟΤΕ για τις σχέσεις του; Μεγάλος άνθρωπος μετά από τόσο savoir vivre»

«Ένας κύριος δεν μιλάει ΠΟΤΕ για τις σχέσεις του; Μεγάλος άνθρωπος μετά από τόσο savoir vivre» Facebook Twitter
1

Χθες, ο «γκουρού» του savoir vivre Ζάχος Χατζηφωτίου υποστήριξε πως έχει σχέση με την «γκουρού» του Greece's Next Top Model, Έλενα Χριστοπούλου αλλά κάπου εκεί ξεκίνησε ένα ταμπλόιντ μπέρδεμα με απρόβλεπτη εξέλιξη...

Μιλώντας στο «Τι λέει;» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, ο Ζάχος Χατζηφωτίου δήλωσε πως ήταν ζευγάρι με την coach του GNTM και η δήλωσή του έκανε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου παραδέχτηκε πως η Έλενα έχει σημαδέψει τη ζωή του ανέφερε: «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Η μόνη που έμεινε τόσα χρόνια μαζί μου.Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη.».

 

Τα όσα είπε σχολιάστηκαν από αρκετούς με την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη, να παίρνει θέση και να τονίζει πόσο άκομψο ήταν όλο αυτό.

«Εσείς μεγάλος άνθρωπος μετά από τόσο savoir vivre και «έξω οι βλάχοι από την Αθήνα», δεν ακούσατε ποτέ ότι ένας κύριος δεν μιλάει ΠΟΤΕ για τις σχέσεις του;»

«Ένας κύριος δεν μιλάει ΠΟΤΕ για τις σχέσεις του; Μεγάλος άνθρωπος μετά από τόσο savoir vivre» Facebook Twitter

Όμως το πράγμα γίνεται όλο και πιο περίεργο σήμερα γιατί ο Ζάχος Χατζηφωτίου βγήκε έξαλλος να διαψεύσει πως είπε τα όσα είπε!

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι ήμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάνουμε; Είναι ντροπή. Όχι! Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή. Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

 

Μετά από λίγο έγινε λίγο ακόμη πιο μπερδεμένο το όλο θέμα καθώς σε άλλη εκπομπή βγήκε η Χριστοπούλου σε τηλεφωνική σύνδεση.

«Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα οπότε μου πέφτει λίγο μικρός» είπε και πρόσθεσε.

«Με έχει βοηθήσεις στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν εκεί... Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του για να λέμε και την αλήθεια». τόνισε.

«Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ», είπε και πρόσθεσε πως αν ίσχυε πως είχαν σχέση θα το έλεγε πρώτη γιατί θα ήταν «τιμή μου και καμάρι μου».

 «Τώρα είμαστε μαζί και πίνουμε γαλλικό καφέ» είπε προς το τέλος και μετά βγήκε και ο Ζάχος στο τηλέφωνο!

 
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια