Στεφανία Γουλιώτη: Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια- Όσοι το παίζουν, πρέπει να κοιταχτούν λίγο καλύτερα

Η Στεφανία Γουλιώτη Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια, υπογράμμισε η Στεφανία Γουλιώτη, καθώς η κοινωνία δεν ευνοεί μια αρμονία που να δέχεται τον άνθρωπο και με το σκοτάδι του. 

Αρχικά, η ηθοποιός δήλωσε ότι νιώθει ικανοποίηση για το γεγονός ότι συμμετέχει στην πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix, το Maestro. Όταν δημοσιογράφος σχολίασε πως «δεν υπάρχει ένα φυσιολογικό ζευγάρι» στη σειρά, η Στεφανία Γουλιώτη αντέδρασε. 

«Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια και όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια πρέπει να κοιταχτούν λίγο καλύτερα», τόνισε. 

Ερωτηθείσα τι θεωρεί η ίδια φυσιολογικό ζευγάρι, απάντησε: «Μεγάλη ιστορία... μια αρμονία που νομίζω ότι η κοινωνία μας δεν μπορεί να την ευνοήσει αυτή τη στιγμή, οπότε πολύ σπάνια θα βρούμε φυσιολογικά ζευγάρια». 

«Δεν μπορεί να ευνοήσει μια αρμονία που δέχεται τον άνθρωπο με το φως του και με το σκοτάδι του. Δηλαδή τα σκοτάδια μας δεν τα δεχόμαστε, πρέπει να ζούμε πάντα στην εικόνα και στο φως μιας φωτογραφίας, ενός Instagram, μιας κάμερας κτλ. Οπότε, όλοι οι άνθρωποι πάμε με αυτές τις προσδοκίες, του να δείχνουμε τη χαρά μας κτλ., ενώ είμαστε πολύ πιο περίπλοκα όντα», εξήγησε. 

Όσο για τα δικά της «σκοτάδια», είπε: «Νομίζεις ότι τα έχεις δουλέψει και ξαφνικά σου σκάει η ζωή μια ιστορία και λες “ώπα, δεν τα είχα δουλέψει, να’ τα πάλι, πάλι στα ίδια είμαι”. Και όσο μπορούμε περισσότερο να τα εκθέτουμε, τόσο το καλύτερο». 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ