ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ορέστης Τζιόβας: Είχα πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ, δεν το μετάνιωσα

Ορέστης Τζιόβας: Είχα πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ, δεν το μετάνιωσα Facebook Twitter
0

Σε παλιότερο περιστατικό, που είχε πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ, αναφέρθηκε ο Ορέστης Τζιόβας, δηλώνοντας ότι δεν μετάνιωσε για την κίνησή του. 

«Δεν το μετάνιωσα και συνέβη γιατί είχαν ασκήσει εξαιρετικά μεγάλη πίεση στην τότε σύντροφό μου. Εξαιρετικά μεγάλη πίεση όμως», δήλωσε ο Ορέστης Τζιόβας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». 

«Μιλάμε σχεδόν για βιασμό στον δρόμο. Να βγαίνει από το σπίτι και να πηγαίνουν με τις κάμερες, να την κυνηγάνε και να την βάζουν στη γωνία. Έφτασε στο σημείο να κλαίει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. 

«Έπαθα κρίση άγχους στη σκηνή» 

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για απρόοπτα που του έχουν συμβεί στη σκηνή, ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε πως είχε πάθει κρίση άγχους, σε μονόλογο. 

«Το πιο απρόοπτο που μου συνέβη ήταν όταν έκανα τον μονόλογο του Πάρκινγκ που με έπιασε κρίση άγχους πάνω στη σκηνή. Σταμάτησα την παράσταση γιατί ήμουν και μόνος. Κόπηκα... δεν έχεις από κάποιον να πιαστείς, να πεις να συνεχίσουμε», εξήγησε ο ηθοποιός. 

Ο Ορέστης Τζιόβας απάντησε και σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή. «Έχω απιστήσει. Το έχω κάνει αρκετές φορές και το βρίσκω πολύ λάθος. Δεν θα το συγχωρούσα, αν ήμουν στη θέση του άλλου. Είναι βρώμικο. Ο άλλος σε εμπιστεύεται και εκείνη τη στιγμή τον έχεις απατήσει», παραδέχθηκε. 

Ακόμη, είπε πως τον φλερτάρουν στα social media. «Μου έχει τύχει να την πατήσω, να νομίζω ότι μιλάω με γυναίκα και να είναι άνδρας», συμπλήρωσε. 

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δούλευε σε μπεργκεράδικο, πριν από την πανδημία. «Ένιωθα αμήχανα για τον τρόπο που σκέφτονται. Γιατί ένας άνθρωπος μπορεί να λέει “αχ ξέπεσε”. Αυτό είναι σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα», ανέφερε σχετικά ο Ορέστης Τζιόβας. 

It's Viral
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ