Εδώ και λίγες ώρες ο James Franco είναι πρώτο θέμα των tabloid χάρη σε μια έφηβη από τη Σκωτία. Η σχεδόν 18 ετών Lucy Clode διέρρευσε όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν από την υπηρεσία instant message του instagram.

 

O James Franco και μια περίεργη ιστορία με ανήλικη θαυμάστρια

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας ο ηθοποιός άρχισε να την ακολουθεί στο instagram και κάποια στιγμή ξεκίνησαν τα μηνύματα. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το ποιος έκανε την αρχή, αλλά όλα δείχνουν πως αν τα screenshot είναι αυθεντικά, αυτός ήταν ο James Franco.

 

Κάποια στιγμή ο ηθοποιός ζητά να μάθει την ηλικία της και εκείνη του εξομολογείται πως είναι σχεδόν 18. Το πιο πιπεράτο κομμάτι του διαλόγου είναι όταν ο Franco της προτείνει να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο όταν εκείνη έρθει στη Νέα Υόρκη. Κάποια στιγμή η κοπέλα αρχίζει να αμφισβητεί για την ταυτότητα του συνομιλητή και ζητά αποδείξεις. Ο ηθοποιός της στέλνει μερικά selfie. Η Lucy εξακολουθεί να αμφιβάλει και του ζητάει να ποζάρει με ένα χαρτάκι που θα γράφει το όνομά της στο χέρι. Εκείνος το κάνει...

 

Ακολουθεί όλη η συζήτηση όπως καταγράφηκε σε φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O James Franco και μια περίεργη ιστορία με ανήλικη θαυμάστρια

 

 

Λίγο μετά ο James Franco δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία ενώ άλλαξε και τo status update του γράφοντας "Παρακαλώ μην μου στέλνετε μηνύματα αν δεν είστε πάνω από 18 ετών"