O James Franco και μια περίεργη ιστορία με ανήλικη θαυμάστρια

O James Franco και μια περίεργη ιστορία με ανήλικη θαυμάστρια Facebook Twitter
10

Εδώ και λίγες ώρες ο James Franco είναι πρώτο θέμα των tabloid χάρη σε μια έφηβη από τη Σκωτία. Η σχεδόν 18 ετών Lucy Clode διέρρευσε όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν από την υπηρεσία instant message του instagram.

O James Franco και μια περίεργη ιστορία με ανήλικη θαυμάστρια Facebook Twitter

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας ο ηθοποιός άρχισε να την ακολουθεί στο instagram και κάποια στιγμή ξεκίνησαν τα μηνύματα. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το ποιος έκανε την αρχή, αλλά όλα δείχνουν πως αν τα screenshot είναι αυθεντικά, αυτός ήταν ο James Franco.

Κάποια στιγμή ο ηθοποιός ζητά να μάθει την ηλικία της και εκείνη του εξομολογείται πως είναι σχεδόν 18. Το πιο πιπεράτο κομμάτι του διαλόγου είναι όταν ο Franco της προτείνει να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο όταν εκείνη έρθει στη Νέα Υόρκη. Κάποια στιγμή η κοπέλα αρχίζει να αμφισβητεί για την ταυτότητα του συνομιλητή και ζητά αποδείξεις. Ο ηθοποιός της στέλνει μερικά selfie. Η Lucy εξακολουθεί να αμφιβάλει και του ζητάει να ποζάρει με ένα χαρτάκι που θα γράφει το όνομά της στο χέρι. Εκείνος το κάνει...

Ακολουθεί όλη η συζήτηση όπως καταγράφηκε σε φωτογραφίες

 

O James Franco και μια περίεργη ιστορία με ανήλικη θαυμάστρια Facebook Twitter

Λίγο μετά ο James Franco δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία ενώ άλλαξε και τo status update του γράφοντας "Παρακαλώ μην μου στέλνετε μηνύματα αν δεν είστε πάνω από 18 ετών"

It's Viral
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι απλά ένα πιασάρικο marketing trick για την προώθηση της νέας του ταινίας Palo Alto. Στην ταινία υποδύεται έναν προπονητή μιας γυναικείας ομάδας που έχει δεσμό με μια από τις παίχτριες της ομάδας, η οποία είναι μαθήτρια λυκείου και κάνει baby sitting στο παιδί του...Αυτό ναι έχει λογική, το να είναι ΤΟΣΟ ζώο που καμάκωνε μια άγνωστη μικρούλα και έστειλε και selfie με το όνομά της στα social media, απλά δε στέκει...Ούτε καν εγώ που με ξέρουν 10 άνθρωποι δεν θα το έκανα για να μην εκτεθώ!
Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ευκολο να πας με καποιον οπως ο Franco στο εξωτερικο..πολυ cool ο τυπος..κλασικη προσεγγιση για one night stand..νομιζα οι διασημοι το παιζουν πιο δυσκολοι...Αλλα το κοριτσακι ενταξει, το δημοσιοποιησε και χεστηκε(μετα συγχωρησεως) η φοραδα στο αλωνι.
άθλιο το γεγονός οτι της είπε να του ξαναστείλει όταν θα θέλει να συναντηθούν.Λες και δεν ήταν ήδη ξεκάθαρο οτι θέλει μόνο σεξ.Και επίσης πόσο βλάκας μπορεί να είναι για να της δώσει τόσα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του,ενώ καλα καλα δεν τη γνώριζε;Κατα τα άλλα,δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο σοκ.Σε ένα μήνα η κοπέλα κλείνει τα 18,ακόμα και τώρα γυναίκα θεωρείται (και δείχνει).Δεν είναι οτι την έπεσε σε κανενα 14χρονο...
Chill, σιγά τα αυγά, ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που την πέφτει σε ανήλικη (η οποία σε λίγο θα κλείσει τα 18, υπάρχουν και τρεις φορές χειρότερα απ'αυτό που όντως θα έπρεπε να "ξεμπροστιάζονται"). Το τραγελαφικό της υπόθεσης νομίζω είναι το ότι τελικά οι περισσότεροι άνθρωποι διψάνε για τα 15 λεπτά δημοσιότητας τους. Θλιβερό
1ον,τι διάολο της βρήκε..αλλα Οκ περί ορέξεως...2ον,ποσο απίστευτα ωμα και γρήγορα γίνονται όλα στις μέρες μας και..3ον,ποσο απίστευτα μ@λ@κ^ ειναι κοπελια ..που ουτε καν το δημοσιοποίησε για να τον ξεμπροστιασει(τι να ξεμπροστιασει δηλ ,την ρωτάει αν ειναι ήδη 18και του απαντάει ότι θα τα κλείσει τον Μάιο,big deal..)αλλα το έκανε για να μάθει ο κόσμος ποσο θεα ειναι που(άντεξε και)απέρριψε τον .james Franco...Pppsssssss...!!!!