Ο Βασίλειος Κωστέτσος αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας», δύο φορές, σχολιάζοντας το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον οίκο Balenciaga

 

«Περιμένουν να τελειώσει για να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και να φορέσουν το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα είναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω "παιδόφιλος/η"», δήλωσε αρχικά ο σχεδιαστής, αναφερόμενος στον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις διαφημίσεις του οίκου με παιδιά που κρατούν λούτρινα με BDSM στολές. 

 

«Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος... έχω υποστεί ένα είδος που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία», συνέχισε ο Βασίλειος Κωστέτσος. 

 

«Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός, 12-13 ετών και μπόρεσα και ξέφυγα από αυτό. Και ήταν και μία άλλη φορά που επίσης με προστάτευσαν κάποιοι… Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος», συμπλήρωσε. 

 

Ο σχεδιαστής είχε τοποθετηθεί και μέσω των social media πριν από λίγα 24ωρα για το σκάνδαλο με τον οίκο Balenciaga. 

 

«Δυστυχώς η ξενομανία κάποιων Ελλήνων influencers, celebrities και fashion sites ή μη, καθώς η προσωπικότητά τους μόνο φορώντας ή γράφοντας για κάποιο ξένο διάσημο brand αισθάνεται ότι είναι κάτι. Έκαναν “γαργάρα” το τραγικό θέμα του οίκου Balenciaga υποδηλώνοντας έτσι την εγκληματική συμμετοχή τους στην παιδοφιλία», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram.