ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Η Ιωάννα Τούνη λέει πως απλά είχε τα πόδια της σε ανάταση στο Μνημείο Ολοκαυτώματος

Η Ιωάννα Τούνη λέει πως απλά είχε τα πόδια της σε ανάταση στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Facebook Twitter
0

Πάνε λίγες μέρες αφότου η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε σάλο με τη φωτογραφία που ανέβασε από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος καθώς λόγω στάσης θεωρήθηκε ασεβής.

Χθες το βράδυ στην Ελεονώρα Μελέτη η Ιωάννα Τούνη σηκώθηκε όρθια για να δείξει πώς ακριβώς πόζαρε και να δώσει εξηγήσεις για τα πόδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Once a year, go somewhere you’ve never been before. // #?????? #travel #europe #lovemylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

«Εγώ δεν βλέπω κάτι προκλητικό, έχω τα πόδια μου σε ανάταση. Αυτή είναι η πόζα μου.Σου φαίνεται προκλητική αυτή η πόζα;» είπε καθώς σηκώθηκε να δείξει το πώς στήθηκε μπροστά από το φακό.

«Αν ήμουν fashionable, χαίρομαι που ήμουν fashionable» ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι το συγκεκριμένο μέρος. Σαφώς και γνώριζα την ιστορία αυτού του μέρους. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν μέσες άκρες τι έχει συμβεί στο παρελθόν που είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ σύγχρονο μνημείο, το οποίο έχει χτιστεί το 2005. Ο κόσμος νομίζει ότι μπήκα και περπάτησα σε νεκροταφεία. Δεν είμαι σε τάφους»,λέει παρακάτω.

Είναι ένα μνημείο που χτίστηκε το 2005 με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική που μοιάζει με λαβύρινθο. Έχει γίνει προς τιμήν των Εβραίων που χάθηκαν στη Γερμανία... τότε με τον Χίτλερ και όλη αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αλλά δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο αυτό που έχει γίνει αυτό.

 
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιάγκας σε Κασσελάκης

It's Viral / Λιάγκας για Κασσελάκη: «Έβρισα τους συνεργάτες μου, γι’ αυτό το λάθος, τους καταχέριασα»

Η κόντρα του παρουσιαστή με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, με αφορμή ηλικιωμένη που μίλησε στην εκπομπή, αλλά τελικά δεν ήταν ακριβώς... γιαγιά του Κασσελάκη
THE LIFO TEAM