Η Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε τον Μπουτάρη και εκφράζει το θαυμασμό της

Η Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε τον Μπουτάρη και εκφράζει το θαυμασμό της Facebook Twitter
0

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε η η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα. η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του.

Η ηθοποιός συνάντησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα κάνει λόγο για  «έναν άνθρωπο με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης».

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή έμμεσα τη δουλειά μου. Κι αυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνήθως μελαγχολική ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας.που τόλμησε να κάνει το έναυσμα για μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης. Και κάποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριέται η ηλικία με αριθμούς ,όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή εμμεσα τη δουλειά μου. Κιαυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνηθως μελαγχολικη ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας.που τόλμησε να κάνει το έναυσμα για μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορια της Θεσσαλονικης.Και καποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριεται η ηλικία με αριθμους,όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ηθοποιών

It's Viral / Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Tώρα, όταν αναλογίζομαι αυτά τα αποσπάσματα, σκέφτομαι... Όντως, τώρα;» - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το ντοκιμαντέρ Quiet on Set  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ