Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε η η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα. η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του.

 

Η ηθοποιός συνάντησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα κάνει λόγο για  «έναν άνθρωπο με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης».

 

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

 

«Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή έμμεσα τη δουλειά μου. Κι αυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνήθως μελαγχολική ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας.που τόλμησε να κάνει το έναυσμα για μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης. Και κάποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριέται η ηλικία με αριθμούς ,όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή εμμεσα τη δουλειά μου. Κιαυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνηθως μελαγχολικη ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας.που τόλμησε να κάνει το έναυσμα για μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορια της Θεσσαλονικης.Και καποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριεται η ηλικία με αριθμους,όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις