Εταιρεία παρουσίασε στο TikTok μίνι φόρεμα ως «ιδανικό» για κηδεία -«Αστειεύεσαι;»

Εταιρεία παρουσίασε στο TikTok μίνι φόρεμα ως «ιδανικό» για κηδεία -«Αστειεύεσαι;» Facebook Twitter
0

Μια εταιρεία μόδας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο TikTok, καθώς παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα ως «ιδανικό» φόρεμα για κηδεία.

Η EdgyLittlePieces δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο προωθεί ένα φόρεμα με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος, γράφοντας: «Το φόρεμα κηδείας είναι ακόμη διαθέσιμο».

Χρήστες του TikTok έμειναν άναυδοι με το στιλ του φορέματος και την πρόταση της εταιρείας. «Αστειεύεσαι;», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλοι άρχισαν να τρολάρουν.

«Πιθανότατα θα γυρνούσα από τους νεκρούς, αν σε έβλεπα», σημείωσε άλλος, ενώ κάποιος υποστήριξε: «Μου κάνει, κάποιοι θέλουν να γιορτάζουν τη ζωή και όχι να θρηνούν».

@edgylittlepieces2 #fyp #foryou #foryoupage #outfit #fashion #ootd #styletips #outfitideas #outfitinspo ♬ original sound - edgylittlepieces

Σε δεύτερο βίντεο, η γυναίκα, που παρουσιάζει το φόρεμα, δείχνει στους πιθανούς πελάτες πώς μπορούν να το δέσουν στο μπροστινό μέρος.

«Μπορείτε να το σφίξετε για να το κάνετε σούπερ σεμνό για την κηδεία και μετά να το χαλαρώσετε για το πάρτι μετά», είπε.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ