ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2020 | 01:23

Αντιπάθειες είναι αυτές

Αντιπαθώ -πλεον- τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές. Πααααάρα πολύ. Έχω κάνει περίπου 2,5 χρόνια ψυχοθεραπεία κι έχω γνωρίσει 3 διαφορετικούς ψυχοθεραπευτές. Θεωρώ ότι προσπαθούν να αναπτύξουν εγωκεντρικά χαρακτηριστικά και πρώτοι εκείνοι δημιουργούν ταμπού (πχ για ψυχικές ασθένειες) λέγοντάς σου να μείνεις μακρυά από ανθρώπους με τετοια χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά σου λένε να κρατάς αποστάσεις από όλα. Μα αν διαρκώς κρατάμε αποστάσεις για να είναι ο εαυτουλης μας καλά...δε θα συνδεθούμε ποτέ με κανέναν και δε θα δυναμώσουμε ποτέ... ένω αν προσπαθήσουμε κι αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, πολλά θα λυθούν. Γνώμη μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω απόλυτα όσα γράφεις. Δυστυχώς οι ώριμοι επαγγελματίες που κάνουν δουλειά και με τον εαυτό τους, χωρίς να κρίνουν και να δογματίζουν, είναι δυσεύρετοι! Μιλάω για την Ελλάδα. Καλή τύχη σε όλες τις αναζητήσεις σου :)
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς