Με το πολύ εύστοχο motto "Seasons May come and go but your Ark is always here" άφησε το Ark πίσω του  ένα επιτυχημένο καλοκαίρι αφού και αυτό το Χειμώνα προσφέρει άπειρους λόγους για να το κάνεις στέκι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

 

 

Τα σπάνια coffee blends είναι ένα καλό πρωινό ξύπνημα για όλους τους φανατικούς του καφέ, ενώ από νωρίς μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε πολύ ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις από τον Chef Γιάννη Μπαξεβάνη. Μάλιστα εκτός από τα καθιερωμένα πιάτα και τα lunch break menu, οι Κυριακές είναι πλέον brunch day για το Ark που μάλιστα προσφέρει ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης. Οι νύχτες κλείνουν ευχάριστα με μία μεγάλη λίστα από cocktails αλλά και με πολλές εκπλήξεις αφού αυτό το χειμώνα  επιφυλάσσει βραδιές γευσιγνωσίας, cocktail nights και πολλά ακόμα events που θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

 

Στο μπουφέ σερβίρονται σπιτικές μαρμελάδες, αλλαντικά, croissant, αλλά και αυγά της επιλογής σας, ενώ από τις 12.30 υπάρχει brunch menu a la carte. Εκεί σίγουρα θα βρείτε όλα τα αγαπημένα πιάτα ενός brunch με μυστικό όμως την ιδιαίτερη ελληνική πινελιά του chef. Το brunch menu είναι χορταστικό και γεμάτο με πίτες κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, σαλάτες, πιάτα με ζυμαρικά, κρέας ή ψάρι

 

Επιστρέφουμε όμως στο Κυριακάτικο brunch, όπως θα επιστρέφετε κι εσείς κάθε Κυριακή, αν κάνετε την αρχή. Η Κυριακάτικη ιεροτελεστία διαρκεί από τις 10.00 ως τις 17.30 ξεκινώντας με ένα breakfast buffet  που είναι ανοιχτός έως και τις 13.00.  Στο μπουφέ σερβίρονται σπιτικές μαρμελάδες, αλλαντικά, croissant, αλλά και αυγά της επιλογής σας, ενώ από τις 12.30 υπάρχει brunch menu a la carte. Εκεί σίγουρα θα βρείτε όλα τα αγαπημένα πιάτα ενός brunch με μυστικό όμως την ιδιαίτερη ελληνική πινελιά του chef. Το brunch menu είναι χορταστικό και γεμάτο με πίτες κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, σαλάτες, πιάτα με ζυμαρικά, κρέας ή ψάρι, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε αυτό που τραβάει η όρεξή σας.  Στο bar υπάρχουν ειδικά φτιαγμένοι detox χυμοί και αγαπημένα brunch cocktails πάντα με ένα twist από τους ταλαντούχους barmen μας.

 

 

 

 

 

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη αυτό το χειμώνα είναι ότι τις Κυριακές από τις 6 το απόγευμα και μετά μία πολύ επιτυχημένη σύμπραξη δίνει ένα διαφορετικό ρυθμό στο Ark. Η ομάδα του PIXI παίρνει πλέον τη σκυτάλη και μεταμορφώνει τις βραδιές σε party με cocktails και ψαγμένες μουσικές από γνωστούς djs, μιλώντας πλέον για το πιο επιτυχημένο  team των τελευταίων ετών.

 

 

 

 

 

Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν αυτό το χειμώνα. Οι Τετάρτες θα είναι ένα ταξίδι στον κόσμο του Οίνου, με αφετηρία το Ark, προορισμό όλες τις περιοχές οινολογικού ενδιαφέροντος της Ελλάδας και  με οδηγό τον chef Γιάννη Μπαξεβάνη! Η συνέχεια στο Ark...

 

 

 


 

 

 Photo Credits: Γιώργος Ξύγκος