Aventador: Έμφαση στο καλό κρέας

Οι ιδιοκτήτες του meat house στα Μελίσσια έχουν και τη Φάρμα Κατερίνα και διαθέτουν πείρα πολλών ετών που τους έχει καθιερώσει

10.4.2019 | 13:16
Aventador: Έμφαση στο καλό κρέας
Στο εστιατόριο The Cellar House θα γευτείτε νόστιμα πιάτα.

 

Έμφαση στο καλό κρέας έχει δώσει το Aventador Prime Meat House στα Μελίσσια, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού οι ιδιόκτητες του έχουν και τη Φάρμα Κατερίνα και διαθέτουν πείρα πολλών ετών που τους έχει καθιερώσει.

 

Το Aventador δεν είναι μόνο εστιατόριο αλλά κυριολεκτικά πολυχώρος, αφού σε διάφορους επιμέρους χώρους, απολύτως διαχωρισμένους, μπορεί να εξυπηρετήσει πολλές διαθέσεις. Η ημέρα ξεκινά στο Coffee Gi για φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ και ροφήματα και τη σκυτάλη παίρνει το εστιατόριο The Cellar House.

 

Τα προϊόντα της φάρμας μπορείτε να τα αγοράσετε από το κρεοπωλείο-delicatessen, που έχει βρει κι αυτό τη δική του θέση στον πολυχώρο.

 

Στο εστιατόριο The Cellar House θα γευτείτε νόστιμα πιάτα. Οι προτάσεις του καταλόγου έχουν ελληνικό άρωμα, με προϊόντα από διάφορα μέρη της χώρας και πρωταγωνιστή το κρέας, αλλά και πιάτα με τη δημιουργική προσέγγιση που διακρίνει τη μαγειρική τέχνη του σεφ Γιάννη Στανίτσα.

 

Aventador: Έμφαση στο καλό κρέας
Οι προτάσεις του καταλόγου έχουν ελληνικό άρωμα, με προϊόντα από διάφορα μέρη της χώρας και πρωταγωνιστή το κρέας.

 

Από τα ορεκτικά, ξεκινάς με μελιτζάνα καπνιστή που το ωραίο της κάπνισμα συνδυάζεται με τη διακριτική γλύκα της κρέμας της πιπεριάς Φλωρίνης και ανεβατό τυρί. Ωραιότατο το τυρί σαγανάκι που συνδυάζεται με την απαλή αψάδα της μαρμελάδας γλυκοκρέμμυδου.

 

Η σαλάτα Aventador είναι πλούσια, εντυπωσιακή, με ποικιλία από φύλλα ρόκας, baby σπανάκι, jamon Iberico, σπόρους κολοκύθας, τριμμένο αυγό και dressing γκοργκοντζόλα. Την έκπληξη κάνει ο παραδοσιακός κρασάτος κόκορας με χοντρό μακαρόνι και γλυκιά γραβιέρα Αμφιλοχίας που προσγειώνεται στο τραπέζι και ευωδιάζει.

 

Ταξίδι στο δάσος σε στέλνει το ωραία χυλωμένο ριζότο, μαγειρεμένο με άγρια μανιτάρια, που απογειώνεται από την κρέμα μαύρης τρούφας. Από τη μακριά λίστα με τις προτάσεις κρεατικών θα δοκιμάσεις μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα. Το κρέας λιώνει στο στόμα, γεύση καθαρή, αληθινή.

 

Aventador: Έμφαση στο καλό κρέας
Το Cellar House ενισχύει την πεποίθηση ότι οι κλασικές αξίες αποτελούν μια σταθερή επιλογή για την έξοδό μας.

 

Το ίδιο νόστιμα είναι και τα χοιρινά πανσετάκια από γουρουνάκι γάλακτος. Ο σεφ δεν μπλέκει πολλά υλικά στα πιάτα του. Κρατά τις ισορροπίες, αφήνοντας την καλή ποιότητα να μιλήσει μόνη της στον ουρανίσκο. Το διαπιστώνεις στο βουβαλίσιο μπιφτέκι Κερκίνης, στη σωστή διαχείριση των ποιοτικών υλικών και στο ωραίο παιχνίδι των υφών.

 

Εξαιρετικό για το κλείσιμο του γεύματος είναι το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο, φτιαγμένο με κανταΐφι, που στην κορυφή του έχει μια μπάλα παγωτό καϊμάκι. Η γλύκα του σε ακολουθεί όταν επιστρέφεις σπίτι σου. Η οινική λίστα προσφέρει καλές επιλογές που θα συνοδεύσουν το δείπνο.

 

Το Cellar House ενισχύει την πεποίθηση ότι οι κλασικές αξίες αποτελούν μια σταθερή επιλογή για την έξοδό μας. Εδώ θα περάσεις όμορφα, θα φας νόστιμα και θα ανανεώσεις σύντομα το ραντεβού σου.

 

Aventador Prime Meat House, The Cellar House, λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια, 218 2189436-8, 6981 277920

The Cellar House, λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια
218 2189436-8, 6981 277920
 
 
 
 
Νίκη Μηταρέα
Έχει εκδώσει τα βιβλία «Οινομαγειρέματα» (εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα) και «Με κρασί και ελληνικά» (εκδόσεις: Πατάκη).
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού