Στον ανανεωμένο χώρο του ZAF eatery+coffee bar

Το ZAF στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης προσφέρει πλέον πλήρες μενού.

8.7.2020 | 17:01
Στον ανανεωμένο χώρο του ZAF eatery+coffee bar
Πόσο παραπάνω καλοκαίρι να γευτείς μέσα από ένα Spicy Mango ή ένα Green Ocean με πράσινο μήλο ή ακόμα και ένα Zaf Cocktail με μανταρίνι και βασιλικό;

 

Και ποιος δεν έχει κάτσει για καφέ ή για ποτό στο ZAF, στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης. Έχοντας διαγράψει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην περιοχή που αγαπάει σταθερά ο κόσμος εδώ και μία δεκαετία, ωρίμασε και προσφέρει πλέον πλήρες μενού για να γίνει, εκτός των άλλων, και μια γαστρονομική συνήθεια.

 

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή ή, μάλλον, από το πρωί. Στον ανανεωμένο χώρο του ZAF eatery+coffee bar μπορείς να απολαύσεις τρεις νέες ποικιλίες καφέ που ψήνονται καθημερινά μπροστά σου, γεγονός που το κάνει ένα από τα λίγα micro rosteries καφέ της περιοχής. Όσο για το μενού, οι επιλογές σε brunch είναι πολλές και λαχταριστές, όπως το Double Βacon Τower, το κρητικό με αυγά τηγανητά σε στακοβούτυρο ή το eggs & guacamole με σολομό.

 

Στον ανανεωμένο χώρο του ZAF eatery+coffee bar
Όσο για τα πάρτι του μαγαζιού, συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο με μοναδικές μουσικές και χορευτικά vibes από γνωστούς DJs.

 

Aν δεν προσανατολιστείς σε κάτι με αυγό, τα ανοιχτά σάντουιτς, π.χ. το Αngus Ρroject με μπρεζάολα, θα σε φτιάξουν, ενώ, αν προτιμάς κάτι γλυκό για το πρωινό σου, τα pancakes είναι η καλύτερη επιλογή: δοκίμασε το Pancake Βanoffe με καραμέλα και κομμάτια μπανάνας και θα καταλάβεις.

 

Προχωρώντας μέσα στην ημέρα, το brunch δίνει τη σκυτάλη στο lunch, για το οποίο βρεις έναν πολύ φροντισμένο κατάλογο από ορεκτικά και σαλάτες, όπως μανιτάρια με τσορίθο και σαλάτα με ρόκα και καρπάτσιο από μπούτι μοσχαριού, ενώ στα κυρίως, όπου πρωταγωνιστεί το κρέας, πολλά υποσχόμενο πιάτο φαίνονται τα μοσχαρίσια ρολάκια από Βlack Αngus Αυστραλίας.

 

Στον ανανεωμένο χώρο του ZAF eatery+coffee bar
Προχωρώντας μέσα στην ημέρα, το brunch δίνει τη σκυτάλη στο lunch.

 

Όλα αυτά τα ωραία, βέβαια, θέλουν την κατάλληλη συνοδεία, δηλαδή είτε ένα aperitivo είτε ένα καλό κρασί από τις 15 ετικέτες κρασιού που σερβίρονται και σε ποτήρι, ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές σε μπίρες.

 

Όσο για τα κοκτέιλ, που πίνονται όλες τις ώρες, υπάρχει η ενημερωμένη λίστα με 8 signature cocktails και 5 aperitivo cocktails, που θα θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα. Πόσο παραπάνω καλοκαίρι να γευτείς μέσα από ένα Spicy Mango ή ένα Green Ocean με πράσινο μήλο ή ακόμα και ένα Zaf Cocktail με μανταρίνι και βασιλικό;

 

Στον ανανεωμένο χώρο του ZAF eatery+coffee bar
Όσο για το μενού, οι επιλογές σε brunch είναι πολλές και λαχταριστές, όπως το Double Βacon Τower, το κρητικό με αυγά τηγανητά σε στακοβούτυρο ή το eggs & guacamole με σολομό.

 

Όσο για τα πάρτι του μαγαζιού, συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο με μοναδικές μουσικές και χορευτικά vibes από γνωστούς DJs. Tip: Μη χάσεις τις Wine Thursdays, μια μοναδική οινο-εμπειρία, στην οποία με κάθε ποτήρι κρασιού από επιλεγμένες ετικέτες Ελλήνων οινοποιών προσφέρονται δωρεάν λιχουδιές από τον μπουφέ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, τυριών και άλλων εδεσμάτων.

 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, Αθήνα, 210 3236711, FB: ZAF eatery + coffee bar, Instagram: zaf_eaterycoffeebar

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφιέρωμα Γεύση

Εδώ τρώμε καλά φέτος το καλοκαίρι

Λίνα Ιντζεγιάννη |