Kαι εστιατόριο και ζαχαροπλαστείο: αυτό είναι το Tolis Sweets ‘n’ Eats που έχει δημιουργήσει τη δική του μοναδική ταυτότητα και την υπηρετεί πιστά. Μάλιστα, το στέκι της Νίκαιας είναι η εξέλιξη μιας ιστορίας που πάει πίσω μισό αιώνα και συνεχίζεται στο παρόν μέσα από μια νέα, εντελώς σύγχρονη εκδοχή. 

 

Απέναντι από το ιστορικό ζαχαροπλαστείο Τόλης βρίσκεται πλέον ένας πολυχώρος γεύσεων όπου μπορείς να βρεις όλα όσα θέλεις. Και μάλιστα, όλα γίνονται από την αρχή στην κουζίνα του εστιατορίου, στο παρασκευαστήριο του ζαχαροπλαστείου ή στο αρτοποιείο, απ’ όπου βγαίνουν ολόφρεσκα τα ζυμάρια. Το brunch είναι μια επική εμπειρία με πιάτα που δεν έχεις δοκιμάσει αλλού, όπως η τραγανή αλμυρή βάφλα με φιλέτο κοτόπουλο πανέ, sour cream, cheddar sauce, γουακαμόλε και pico de gallo ή τα pancakes σπανακόπιτα (γεμιστά με σπανάκι και μυρωδικά, κρέμα φέτας και τηγανητό αυγό). Οι γεύσεις στο Tolis sweets ‘n’ eats ταιριάζουν σε κάθε στιγμή και σε κάθε γούστο. Το μενού περιλαμβάνει πίτσα και μπέργκερ, φρέσκιες σαλάτες, ζυμαρικά και εκλεκτές κοπές αλλά και προτάσεις από την ελληνική παράδοση, όπως το χοιρινό κοντοσουβλάκι με ζυμαράκι και πατάτες τηγανητές.

 

Tolis Sweets ‘n’ Eats: Γλυκές και αλμυρές γεύσεις γίνονται εστιατορική απόλαυση

 

Όσο για τη γλυκιά πλευρά του Tolis, εδώ οι δημιουργίες είναι εκλεπτυσμένες, εστιατορικές και ιδιαίτερες. Τάρτες και σιροπιαστά, γαλλικές συνταγές και ό,τι άλλο μπορεί να σε κάνει να λιώσεις από λαχτάρα φιγουράρει στη βιτρίνα και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις. Μην παραλείψεις με τίποτα το χειροποίητο παγωτό, ένα από τα καλύτερα της Αθήνας, που πλέον είναι σήμα κατατεθέν και αξίζει να φτάσεις μέχρι τη Νίκαια για να το απολαύσεις. Ειδικά τα πρωινά του Σαββάτου, η πλατεία γεμίζει με οικογένειες, αφού η ομάδα του Tolis φροντίζει για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε οι γονείς να απολαμβάνουν τον καφέ και το πρωινό τους. Το Tolis sweets ‘n’ eats είναι ένα στέκι ανοιχτό σε όλους και το αποδεικνύει καθημερινά.

 

Πλατεία Δημοκρατίας, Νίκαια, τηλ 21 0490 8090, Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης