Κρεοπωλείο ο Γιάννης: Σταθερή αξία για το καθημερινό τραπέζι

Το κρεοπωλείο των Εξαρχείων άνοιξε πριν από 30 χρόνια και παραμένει σταθερή αξία, με φανατικούς πελάτες που καταφθάνουν απ’ όλη την Αθήνα.

The LiFO team, 8.4.2022 | 17:32

Ο κρεοπώλης είναι ο δικός σου άνθρωπος. Εκείνος που βρίσκεται μαζί σου στην κουζίνα και επιτέλους έχει απάντηση στην ερώτηση «τι τρώμε αύριο;». Αυτός είναι ο «Γιάννης», το κρεοπωλείο των Εξαρχείων που έχει και το όνομα έχει και τη χάρη. Άνοιξε πριν από 30 χρόνια και παραμένει σταθερή αξία, με φανατικούς πελάτες που καταφθάνουν απ’ όλη την Αθήνα ή κάνουν τηλεφωνικά την παραγγελία τους. Εδώ η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη τόσο στην ποιότητα του κρέατος όσο και στην εξυπηρέτηση, που είναι εξαιρετική.

 

Τρυφέρες μοσχιδούλες από τα Τρίκαλα και τη Λάρισα, χοιρινά του Μπακρατσά, που συνεργάζεται με το Κτηνιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κοτόπουλα από την Πίνδο και τη Σπάρτη, κατσικάκια και αρνάκια ΠΟΠ Ελασσόνας, κουνέλια και κοκόρια είναι κάποια από προϊόντα που θα βρεις. Δίπλα τους φιγουράρουν ιδιαίτερα rib eye, flank steaks, skirt steaks, picanhas και tomahawk Αμερικής. Κάθε είδος μετατρέπεται στο παρασκευαστήριο σε σουβλάκια, ζουμερά μπιφτέκια, λουκάνικα χωρίς συντηρητικά, σεφταλιές, κεμπάπ, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, ρολά, λεπτοκομμένες πανσετούλες, μπριζολάκια, σνίτσελ, γαρδουμπάκια, και κοκορετσάκια. Must try το φανταστικό kit μαγειρίτσας!

 

Τα τρυφερά κρέατα, σιτεμένα όσο ακριβώς πρέπει, όπως άλλωστε και οι βιολογικές επιλογές, τοποθετούνται με τάξη στη βιτρίνα, θυμίζοντας προθήκες με πολύτιμα κοσμήματα. Η καθαριότητα του χώρου και οι ροκ ήχοι που παίζουν ασταμάτητα, τα χαμόγελα του Γιάννη και της Γωγώς είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σε κάνουν να περάσεις την πόρτα του. Σε αυτούς πρόσθεσε και τα παιδιά, τον Κώστα, τον Νίκο και τον Γρηγόρη, που πλέον βρίσκονται εδώ για να φέρνουν συνεχώς νέες ιδέες – δοκίμασε οπωσδήποτε το Kit Beef Wellington που φτιάχνει ο Νίκος! Περνώντας από το κρεοπωλείο «Ο Γιάννης», ξέρεις ότι το καλύτερο φαγητό είναι εκείνο που θα φτιάξεις στο σπίτι σου.

 

Κρεοπωλείο ο Γιάννης

 

Κρεοπωλείο ο Γιάννης

 

Κρεοπωλείο ο Γιάννης

 

Κρεοπωλείο ο Γιάννης

Καλλιδρομίου 51, Εξάρχεια, 210 3301230, 210 3842270

Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης