Μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια φέρνει κάθε μήνα στο κοινό της Θεσσαλονίκης και στους επισκέπτες του το Hyatt Regency Thessaloniki. Πρόκειται για τη ξεχωριστή συνεργασία γαστρονομίας με το εστιατόριο Estrella – πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept -  που δρομολογεί το κορυφαίο city resort της Ελλάδας, το πολυτελές συγκρότημα φιλοξενίας που καθιέρωσε το brunch σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. 

 

Μηνιαίως εμπνευσμένοι guest chefs σας προσκαλούν σε ένα δυναμικό γαστρονομικό ταξίδι απόλαυσης με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης 

 

Η πρεμιέρα των γαστρονομικών ταξιδιών είναι 

 

Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella
Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

 

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου όπου επισκεπτόμαστε ξεχωριστές ψηφίδες γεύσεις της Μακεδονίας με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvage, του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella.

 

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις, πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

 

Την γαστρονομική εμπειρία απογειώνει η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη! Ενώνει  κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

 

Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε.

 

Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella
Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις, πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά με βότανα και χόρτα της φύσης.

 

Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella
Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου

 

Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella
Το Hyatt Regency Thessaloniki.

 

Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)

 

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  13:00 – 17:00

 

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 2 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 2 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου

Οδηγός Γεύσης