Όπως το κεχριμπάρι που φυλάει μέσα του την ομορφιά της φύσης, έτσι και το Amber –που σημαίνει κεχριμπάρι– αποκαλύπτει μόλις περάσεις την πόρτα του μια μαγευτική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

 

Αφήνοντας απ’ έξω την αγχώδη καθημερινότητα στην πόλη, το Amber σε καλωσορίζει σε ένα περιβάλλον με διακοσμητικές λεπτομέρειες που ξεκουράζουν το μάτι και ηρεμούν τις αισθήσεις. Εδώ η φύση σε βρίσκει από μόνη της, καθώς η μεγάλη τζαμαρία καδράρει το πράσινο του κήπου, συνδέοντας το μέσα με το έξω. 

 

Amber Athens
Αφήνοντας απ’ έξω την αγχώδη καθημερινότητα στην πόλη, το Amber σε καλωσορίζει σε ένα περιβάλλον με διακοσμητικές λεπτομέρειες που ξεκουράζουν το μάτι και ηρεμούν τις αισθήσεις.

 

Με τον ίδιο τρόπο, το μενού του συνδέει κάθε στιγμή της ημέρας. Στο Amber θα απολαύσεις διαλεχτό καφέ ή κάποια από τις επιλεγμένες προτάσεις του για τσάι και smoothie και φυσικά ένα υγιεινό και πεντανόστιμο πρωινό.

 

Στο lunch break θα βρεις έναν μικρό και περιεκτικό κατάλογο που κάνει την καθημερινή πολυτέλεια προσιτή σε όλους. Χταπόδι στιφάδο με μαυρομάτικα φασόλια, γαρίδες με φάβα Σαντορίνης, παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού αλλά και η καταπληκτική εκδοχή του μουσακά σε κροκέτες είναι κάποιες από τις επιλογές που θα συνδυάσεις με μια εκλεκτή ετικέτα κρασιού.

 

Όσο για τα ραντεβού για dinner, εδώ πρωταγωνιστεί το κρέας που ξεχωρίζει για τις κοπές και την ποιότητά του (flap steak, rib eye ή strip loin), ενώ οι λάτρεις του sushi θα βρουν καθημερινά στο sushi bar του Amber ανανεωμένες προτάσεις που θα τους ενθουσιάσουν.

 

Amber Athens
Oι λάτρεις του sushi θα βρουν καθημερινά στο sushi bar του Amber ανανεωμένες προτάσεις που θα τους ενθουσιάσουν.

 

Η προσοχή στην ποιότητα είναι εμφανής και στα signature cocktails –ή mocktails– που θα απολαύσεις στη lounge ατμόσφαιρα του Amber. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει ξεχωριστά event –από ιδιωτικές γιορτές μέχρι εταιρικές συναντήσεις–και φυσικά γίνεται all day προορισμός που σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά.

 

Κολοκοτρώνη 38-40, 210 3227757

Facebook: Amber Athens 

Instagram: amber.athens

Οδηγός Γεύσης