Juju Bar & Restaurant: Κινηματογραφική μαγεία στο πιάτο σας

Ένα ταξίδι στον χρόνο, με εισιτήριο την ευφάνταστη κουζίνα και τα signature cocktails του Juju Bar & Restaurant.

LIFOTEAM 5.12.2019 | 16:45

Ένας χώρος με άρωμα Ιταλίας του '60 που θα σας δώσει την αίσθηση ότι από κάπου θα πεταχτεί ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι ως Γκουίντο Ανσέλμι, περιμένοντας τη θεά Κλαούντια Καρντινάλε. Ένα ταξίδι στον χρόνο, με εισιτήριο την ευφάνταστη κουζίνα του και, φυσικά, τα signature cocktails που θα συνοδεύσουν μοναδικά είτε κάτι ελαφρύ που θα πάρετε στο μπαρ είτε οτιδήποτε άλλο από τις συναρπαστικές επιλογές που θα βρείτε στο μενού.


Το μαγευτικό αυτό ταξίδι θα ξεκινήσει από την είσοδο του ξενοδοχείου Divani Caravel, αναζητώντας τα «μάγια για την καλή τύχη», δηλαδή το JuJu. Εκεί, στο JuJu Bar & Restaurant, υπόσχονται κορυφαίες εμπειρίες φαγητού και διασκέδασης σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με μια art deco προσέγγιση, όπου το κλασικό συναντάει το μοντέρνο. Μαθαίνουμε άλλωστε ότι το όλο concept του χώρου είναι βασισμένο στην οσκαρική ταινία 8 ½ του Φεντερίκo Φελίνι, κάτι που οι γνώστες θα αντιληφθούν με την είσοδό τους στον χώρο.


Εκεί, λοιπόν, που το πραγματικό συναντά το ονειρικό θα βρείτε και τις γαστρονομικές προτάσεις που θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σας: το μενού δεν εξαντλείται στη λογική του fine dining αλλά την απογειώνει με έναν σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο, εμποτισμένο με σουρεάλ στοιχεία. Κάτι που παντρεύεται μοναδικά στο όλο concept του JuJu Bar & Restaurant. Μια και αναφέραμε το μπαρ, να σας πούμε ότι στο ατμοσφαιρικό ξύλινο μπαρ μπορείτε να εξερευνήσετε μικρές ενδιαφέρουσες βρώσιμες προτάσεις, συνοδεία του ποτού, ή, ακόμα καλύτερα, των Signature Surreal Cocktails, εμπνευσμένων από τους πρωταγωνιστές της ταινίας. Αν είστε λάτρεις του κρασιού δε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια πλούσια γκάμα από εκλεκτές επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

 

Juju Bar & Restaurant: Κινηματογραφική μαγεία στο πιάτο σας
Tο μενού δεν εξαντλείται στη λογική του fine dining αλλά την απογειώνει με έναν σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο, εμποτισμένο με σουρεάλ στοιχεία.


Αν πάτε μετά τη δουλειά για ένα early drink με συναδέλφους, αν κανονίσετε μια business συνάντηση με συνεργάτες ή ακόμα κι ένα cocktails & bites με φίλους ή τους αγαπημένους σας, να ξέρετε ότι καθημερινά, από τις 18:30 έως τη 01:00, τον χώρο του JuJu Bar & Restaurant ντύνει μουσικά DJ , προσθέτοντας κάτι ακόμα στην ήδη ζεστή ατμόσφαιρα.


Όσο για τις Πέμπτες, το νέο concept menu «Burgers & Cocktails» θα σας συναρπάσει με πέντε δημιουργικές προτάσεις λαχταριστών μπέργκερ, διά χειρός του ταλαντούχου σεφ Σάββα Ληχανίδη, και πέντε limited-edition cocktails, όπως το Director's Mule με βότκα και γλυκόξινες νότες lime και ανανά.

 

 

JuJu Bar & Restaurant, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000. Μοιραστείτε στο: #jujuathens #jujubarrestaurant #divanicaravel, Facebook & Instagram 

 

 

 

Οδηγός Γεύσης