Με αφορμή το νέο της βιβλίο της Camilla Läckberg, τη δέκατη περιπέτεια του Πάτρικ και της Ερίκα με τίτλο «Μάγισσα», ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στην Σουηδή βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος.

 

«Αν η Lackberg συνεχίσει να γράφει τόσο πυκνά και τόσο μεστά, σε λίγο καιρό δεν θα λένε ότι είναι η σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι, αλλά το αντίστροφο, ότι η Αγκάθα Κρίστι είναι η βρετανίδα Camilla Lackberg» έχει γράψει για την συγγραφέα η Washington Post.

 

Κάθε νέο βιβλίο της Lackberg είναι εγγυημένα συναρπαστικό κι οι φανατικοί της σειράς της Φιελμπάκα (ένα γραφικό ψαροχώρι 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση όλων των ιστοριών της και που είναι ταυτόχρονα η γενέτειρα της συγγραφέα) αναμένουν πώς και πώς την επόμενη περιπέτεια του αγαπημένου ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας.

 

Την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου (πρώτη μέρα κυκλοφορίας της «Μάγισσας») η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου θα συνομιλήσει με το κοινό για την αγαπημένη συγγραφέα και τον μυστηριώδη κόσμο των βιβλίων της.