Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
WHAT UP?

Φωτοσυνέντευξη με τον Monsieur Minimal

Οι φωτογραφίες που έβγαλε για το LIFO.gr

Φωτο: Αλέξανδρος Ακρίβος
Φωτο: Αλέξανδρος Ακρίβος

 

Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εγώ έχω συνδέσει τον Monsieur Minimal με τα καλοκαίρια. Συνειρμικά. Μιας και είναι καλοκαίρι λοιπόν, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που σκέφτηκα να επικοινωνήσω για την σειρά των φωτο-συνεντεύξεων.

 

Πηγαίνοντας μερικά χρόνια πίσω, τον είχα πρωτοδεί στο Μύλο της Θεσσαλονίκης και αν δεν απατώμαι ήταν το πρώτο του live. O Monsieur Minimal ξεκίνησε με τη νεανική και ανάλαφρη indie-pop του 'Lollipop' και κατάφερε να κατακτήσει κατευθείαν την προσοχή πολλών ακροατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Στη συνεχεία, στο δεύτερο άλμπουμ 'Πάστα Φλώρα' αποφάσισε να πειραματιστεί με ελληνικό στίχο περιλαμβάνοντας και με μια πολυσυζητημένη συμμετοχή έκπληξη, αυτή της Δήμητρας Γαλάνη στο 'Μια Ζωή'.

 

Στην τρίτη του απόπειρα, ο Monsieur Minimal πιο ώριμος από ποτέ, κυκλοφορεί το διπλό album-έκπληξη 'Minimal to Maximal', το οποίο έμελλε να αποτελέσει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα μουσικοσυνθετικά εγχειρήματα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής.

 

 

Οι φωτογραφίες που του ζήτησα έπρεπε να περιγράφουν:

 

Την μουσική του

 

 

 

Το παρελθόν του

 

 

 

Το περιβάλλον του

 

 

 

Τον εαυτό του αυτή την περίοδο

 

 

 

Τον ίδιο σε 10 χρόνια

 

 

 

Τα χόμπι του

 

 

 

Τα σχέδιά του

 

 

 

Την διάθεσή του

 

 

 

Κάτι που αγαπά

 

 

 

Κάτι που μισεί

 

 

 

Ένα αγαπημένο σημείο

 

 

 

Ένα self portrait

 

 

 

Το νέο digital single και music video του Monsieur Minimal με τίτλο My world is you κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσα από το bandcamb και αποτελεί προάγγελο του τέταρτου άλμπουμ του το όποιο αναμένεται να κυκλοφορήσει για πρώτη φόρα μέσα από την δίκη του ανεξάρτητη εταιρία περί τα τέλη του έτους.


Το My world is you μαζί με μια σειρά από remixes θα κυκλοφορήσουν σε ψηφιακή μορφή μέσα από όλα τα music stores στα μέσα Σεπτέμβρη. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ 

 

Δείτε το εδω:

 

 

 

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ