Τρολάροντας τον Αντρα της Χρονιάς

Τρολάροντας τον Αντρα της Χρονιάς Facebook Twitter
9
Τρολάροντας τον Αντρα της Χρονιάς Facebook Twitter

O ιστότοπος του περιοδικού TIME  ζητά από τους αναγνώστες του, να αναδείξουν το πρόσωπο της χρονιάς μέσα από μία λίστα 38 υποψηφιοτήτων.

Η απόπειρα αυτή μάλλον γυρνάει μπούμερανγκ στο περιοδικό, καθώς ένας από τους υποψήφιους είναι και ο «sexy» ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Το τρολάρισμα είναι άνευ προηγουμένου καθώς ο ηγέτης του βορείου τμήματος της κορεάτικης χερσονήσου έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 981.820 ψήφους χάρη στα γοητευτικά του μάγουλα.

Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα τις 12ης Δεκεμβρίου και τα αποτελέσματα, μέχρις στιγμής είναι:

Τρολάροντας τον Αντρα της Χρονιάς Facebook Twitter
It's Viral
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ MAESTRO

It's Viral / Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου είπε "γιατί βρε αγόρι μου το είδαμε αυτό;"»

«Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουμε να αφηγηθούμε με την ιστορία των δύο αγοριών, είναι αυτό που απλά συμβαίνει στη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Σιγά το μπούμεραγκ !!! Σιγά να μην τσιμπίσει το ΤΑΪΜ !!! Είναι παλιά καραβάνα στη δημοσιογραφία και τα παιχνιδάκια αυτά τα ζεί κάθε χρόνο. Ας μην υπεριμάμε τα τρολ του διαδικτύου.