ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2022 | 08:39

Δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικο

Βγαίνουμε δυο μήνες τώρα και αντί να γίνεται όλο και πιο δυνατό το μεταξύ μας γίνεται πολυ χαλάρο προς φιλικό θα έλεγα..βρισκόμαστε μιλάμε σαν φιλαράκια και από κοντά και από μηνύματα και άντε να πέσει και κανένα φιλάκι..χώρισε πριν 4 μήνες , παλιά μου έλεγε οτι ήταν μαλακας και μιλούσε με πολλές κλπ αλλά σκέφτομαι μήπως το κάνει και τώρα..εδώ γνώρισα τον φίλο του στην φίλη μου έκαναν κάτι και την επόμενη μέρα της έστειλε και της μιλούσε τόσο τρυφερά..έβλεπες οτι κάτι υπάρχει..το Σάββατο είχαμε βγει όλοι μαζί εγώ είχα πιει και αυτός ούτε καν είπε να μας γυρίσουν και αφού είδε ότι οδήγησα κ περίμενα το πρωί να δω μήνυμα τύπου " έφθασες είσαι καλά; " δεν εστειλε απολύτως τίποτα..έστειλε μια Καλημερα μετά από ώρες και μιλούσε χάλαρα..τι φοβήθηκε μην του κουβαληθώ σπίτι του ξανά και ήθελε να το αποφύγει ; Που ετυχε εκείνη την μέρα και προχώρησαμε κιόλας..τελείωσε πολύ γρήγορα όποτε δεν μου έμεινε καν και λέω μήπως αυτό τον επηρέασε και το αποφεύγει..χθες του μιλούσα πολύ μονολεκτικά στα μηνύματα και ήταν σίγουρος πως κάτι έχω..μα καλά όλο αυτό που έχουμε του αρέσει ; Γιατί κ την σχέση μαζί μου να μην ήθελε εγω ούτε το " να περνάω απλά καλά " βλέπω μαζί του..κ τις προάλλες τον ρώτησα μήπως με βλέπει φιλικά και δεν του βγαίνει κάτι άλλο ; Γιατί στις αρχές φιλικά ξεκίνησαμε και μου έλεγε όχι αλλά δεν το βλέπω..
6
 
 
 
 
σχόλια

Ακόμη και αυτό δεν το βλέπω..δεν υπάρχει καν σεξουαλικη επαφή..του λέω κάτι το καταλαβαίνει αλλιώς σαν να μην μπορεί να δώσει βάση τι του λέω..αργεί να απαντήσει τώρα τελευταία απο εκεί που παντα απαντούσε αμέσως..χθες μόνο απαντούσε γρήγορα που είδε ότι κάτι έχω και του μιλούσα μονολεκτικά και αφού του είπα πως όλα καλά απλά πονούσα λίγο χθες άρχισε πάλι τα ίδια..δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω απέναντι του πραγματικά..

Αυτό ξέρεις πως λέγεται; Άντρας που δεν είναι στην αρσενική του ενέργεια . Δεν δίνει κατεύθυνση, πρόθεση ,πρωτοβουλία και διεκδίκηση στη σχέση και στο σεξουαλικό αποδείχτηκε και εκεί μη δοτικός. Δεν κάνει καμία επιλογή ,είναι passive τόσο που ακόμα και το μεταξύ σας δεν θέλει να λήξει . Δεν μπορεί να βρει κάτι καλύτερο στην προκειμένη φάση οπότε διατηρεί αυτό υποθέτω . Το ερώτημα είναι ΕΣΥ γιατί είσαι μαζί του. Μην μένεις κ συ σε κάτι που δεν σε εκφράζει όπως κάνει εκείνος γιατί τότε αυτό που σας συνδέει εν τέλει είναι ότι και οι δύο κάτι θέλετε να έχετε για να μην είστε μόνοι.

Πολύ φοβάμαι ότι με ερωτήσεις και κουβέντες δεν θα του εκμαιεύσεις κάτι. Γενικά, να ξέρεις ότι οι άνδρες ξεπερνούν έναν χωρισμό με πιο αργούς ρυθμούς απ' ότι οι γυναίκες, γι' αυτό και μπορεί απλώς να μην είναι στην κατάλληλη φάση. Δεν είναι δικό σου φταίξιμο. Και θα σου πω κιόλας ότι δεν σε βλέπει καν φιλικά με την κλασική έννοια, γιατί οι φίλοι σίγουρα μας ρωτούν αν φτάσαμε καλώς, ειδικά αν πήραμε συγκοινωνία μόνες μας ή οδηγήσαμε σε κατάσταση κούρασης (για να μην πω ότι ο φίλος δεν θα σ' άφηνε να οδηγήσεις καν αφού έχεις πιει). Με άλλα λόγια, εφόσον δεν τον νοιάζεις ούτε ερωτικά ούτε καν σαν φίλη, θα έλεγα μην το κουράζεις άλλο. Πόσο πιο χαμηλά να ρίξεις τα στάνταρ σου πια μαζί του; Δεν τον κόβω να στεναχωρηθεί ιδιαίτερα αν ξεκόψεις. Μπορείς απλώς να του πεις ότι ψάχνεις διαφορετικά πράγματα σε άνδρα που θα ήθελες για σχέση και ότι μαζί του νιώθεις άνετα το πολύ σε φιλικό επίπεδο. Πέραν του ότι θα είναι η αλήθεια και δεν θα χρειάζεται να του κάνεις ψυχρό πόλεμο (ούτε κι αυτός να προσπαθεί να μαντέψει τι έχεις), θα του δείξεις ότι έχεις στάνταρ, στα οποία αυτός δεν ανταποκρίνεται. Εν τέλει, πρόκειται και για μια υγιή οριοθέτηση, αλλιώς θα δέχεσαι ό,τι ψίχουλα σου πετάει ο κάθε βλάκας και θα ρίξεις την αυτοεκτίμησή σου στα τάρταρα.

Friends with benefits μάλλον θα καταλήξετε. Αν σε βολεύει, ok.
Μπορεί να είναι χλιαρό το ξεκίνημα αλλά να φουντώσει στο μέλλον.
Ίσως κι όχι.
Μου άρεσε πολύ η φράση σου: και άντε να πέσει και κανένα φιλάκι
Ξεκαθαρίστε τα όσο είναι νωρίς. Μιλήστε ανοιχτά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ