ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2022 | 21:12

Δεν κάνει κίνηση

Ενώ μιλούσαμε και μου πρότεινε να βγούμε να με κεράσει ένα ποτό όταν βγήκαμε δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση την 1η φορά , βγαίνουμε ξανά 2ρη ούτε τότε και με είχε ρωτήσει το ίδιο βράδυ αν θα ήθελα να γίνει κάτι μεταξύ μας και του είπα πως αυτά είναι απρόβλεπτα δεν τα υπολογίζεις και αν σου βγει σου βγήκε.. αυτπς όμως είπε πως θέλει.. βγαίνουμε λοιπόν ξανά μετά από μια εβδομάδα 3ο ραντεβού σίγουρη πια πως αυτή τη φορά θα γίνει κάποια κίνηση..τίποτα πάλι ούτε ένα άγγιγμα ούτε φιλί.. με αφήνει στο σπίτι εγώ τσαντισμενη λίγο του λέω ένα απλό καληνύχτα και φεύγω..την επόμενη μέρα μιλάμε και ήρθε η συζήτηση κάπως και τον ρώτησα αν αυτός μένει μόνος του..μου είπε πως μένει με την αδερφή μου (να αναφέρω ότι έχασε την μητέρα του πριν ένα χρόνο κάτι το οποίο ανακάλυψα μόνη μου γιατί δεν μου έχει μιλήσει γιαυτο δεν ξέρω γιατί ) αλλά η αδερφή του λείπει τις περισσότερες ώρες και μου πρότεινε ταινία σπίτι του την επόμενη εβδομάδα ή αν ήθελα να χάζευαμε το ηλιοβασίλεμα στην παραλία.. αποφασίσαμε ταινία σπίτι του με το σκεπτικό εγώ μήπως τον ενοχλεί ο κόσμος και δεν μπορεί να κάνει κίνηση μήπως κομπλάρει δεν ξέρω ..από την Άλλη όμως σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλή ιδέα το σπίτι ; Εδώ καλά καλά δεν με έχει πάρει μια αγκαλιά ,δεν μου έχει δώσει ένα φιλί.. μόνο από μηνύματα εκφράζεται καμία φορά παραπάνω από κοντά τον βλέπω ότι κολλάει πολύ σε αυτό το θέμα..δεν ξέρω τι να κάνω ή αν εγώ πρέπει να κάνω κάποια κίνηση ή να του δώσω περισσότερο θάρρος..
6
 
 
 
 
σχόλια

Αφού πρότεινε ταινία σπίτι ή ηλιοβασίλεμα η αποστολή είναι ξεμοναχιασμα. Θα προτιμούσα να μην πας αμέσως σπίτι του, μου άρεσε που πρότεινε και το ηλιοβασίλεμα και το βρίσκω πολύ πιο ρομαντικό για μια πρωτη πιο κοντινή επαφή. Διαλέγεις και παίρνεις.

Ενώ εσένα που δεν σε ενοχλεί τίποτα και πουθενά γιατί δεν έκανες κάποια κίνηση να δείξεις ότι τον θέλεις ή θες να προχωρήσει κάπως η φάση ; Περιμένεις δηλ ο "άντρας" να κάνει το πρώτο βήμα, εκεί έχεις μείνει ;
Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει ο οποισδήποτε να συζητάει ευαίσθητα οικογενειακά του θέματα (βλ. θάνατο μητέρας) που πιθανόν να μην αισθάνεται άνετα στο 2ο/3ο ραντεβού.

Καταρχάς το ότι δεν σου είπε για τον θάνατο της μητέρας του είναι δικαίωμα του. Δεν έκανε κάτι κακό. Μπορεί να μην ένιωθε έτοιμος ακόμα να σου ανοιχτεί.

Τώρα σχετικά με την κίνηση που λες, ίσως θέλει τον χρόνο του. Σε βλέπω βιαστική πάντως, από το 1ο ραντεβού κιόλας, ίσως θέλει να γνωριστείτε πρώτα λίγο κλπ.
Ίσως είναι ντροπαλός επίσης.
Όπως και να'χει άντε σπίτι του για 'ταινία' και ότι προκύψει. Λογικά θα παιχτεί σεξοκατάσταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ