ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2022 | 14:22

Βαρέθηκα την απόρριψη!

Στα 35 πλέον άντρας δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν το έχω με τις γυναίκες. Ενώ φλερτάρω, μιλάω κλπ τίποτα τζίφος. Όλο κάτι συμβαίνει είτε ακόμα και να προχωρήσει η φάση μετά εξαφανίζονται (π.χ. από τα social). Βέβαια να σημειώσω ότι όλες όσες προσεγγίζω είναι άγνωστες (στο μπαρ, στη παραλία, στο γυμναστήριο και οπουδήποτε αλλού). Όλο αυτό με έχει κουράσει ψυχολογικά. Ενώ περνάω καλά, έχω τη δουλειά μου σκέφτομαι αυτό και με ρίχνει. Το κακό είναι ότι δεν έχω παρέες μέσω των οποίων θα γνωρίσω κάποια, τις λεγόμενς κοινές. Τα φιλαράκια που έχω είναι λίγοι αλλά καλοί από τη σχολή ακόμα και δυστυχώς έχουμε αραιώσει και τις εξόδους σε σχέση με παλιά λόγω covid αρχικά αλλά και μετά κυρίως λόγω φόρτου εργασίας αυτών (6ήμερα κλπ). Και μέσα σε όλα αυτά έχω και τους δικούς μου που μέ έχουν πρήξει και πότε θα βρω κάποια, και πότε θα παντευτώ, εγώ τι να τους πω τίποτα. Βέβαια εγώ δεν θέλω γάμους ακόμα ούτε παιδιά, μια απλή σχέση και όπου βγει. (αλλά ούτε αυτό δεν βρίσκω).
24
 
 
 
 
σχόλια

Άμα την πέφτεις σε ότι θυληκό υπάρχει μόνο και μόνο επειδή θες να βρεις σχέση προφανώς και θα απογοητευτείς με πολλές απορρίψεις. Χαλάρωσε για λίγο καιρό και όταν βρεις κάποια να σου κεντρίσει πραγματικά το ενδιαφέρον τότε κανε κίνηση. Θέλουν αμοιβαία συναισθήματα οι σχέσεις δεν είναι τόσο απλό.

Η πραγματική ζωή, διαψεύδει τον ισχυρισμό αυτό. Όσοι την πέφτουν αβέρτα είναι εκείνοι που αργά ή γρήγορα καταλήγουν με μια σύντροφο. Απλά πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες εύρεσης της, ενώ παράλληλα εξασκούνται και αποκτούν εμπειρίες.
Αντίθετα, όσοι περίμεναν τη μια και μοναδική που θα τους συνταράξει ή έκαναν κίνηση δειλά δειλά μια φορά το χρόνο, έχασαν το τρένο.

Poor Yorick πλανασαι πλανην οικτρα...
Σκεφτεσαι με τη λογικη (και με τη mainsteam θεωρια).

Καποια πραγματα δεν ανηκουν στη σφαιρα τη λογικης,εχουν να κανουν με ενεργεια,
και το χειροτερο απο ολα ανηκουν στο αορατο...που δεν βλεπεις.

@TheDude
Nαι δεν λεω το γυρισα στο μεταφυσικο...
Γιατι ειναι...
Οταν βλεπεις μια χαρα παλικαρακια ,κ μια χαρα κοπελιτσες-κουκλαρες ,με ενα σωρο και αλλες αξιες κτλ και να μη μπορουν να βρουν και να σταυρωσουν κατι εδω και καιρο ,ουτε με σφαιρες.
Εε κατι αορατο παιζει...που ειναι "αορατοι"....

Ημουν και εγω αυτης της λογικης,μεχρι που εκραζα και κοσμο .
Λυπαμαι που θα σε κακοκαρδισω ,ομως δεν ισχυει.
Βασικα οχι δεν ισχυει ακριβως...

Απλως η "δραση"βρισκετε μεσα σε ενα αλλο μεγαλυτερο πλαισιο που λεγιετε "η ωρα σου".
Αυτο σημαινει οτι αν δεν ειναι "η ωρα σου",με το φτυαρι να ριχνεις τη "δραση" δεν θα γινετε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Απλως καποιες φορες τα πραγματα ειναι στην ωρα τους, και το βιωνεις μεσα απο το πλαισιο της δρασης.(και νομιζεις...)Αυτο ειναι ολο.

Αν ειναι η "ωρα σου" ,επειδη το ενα πλαισιο υπερσχυει του αλλου,δεν χρειαζετε καν "δραση"...και ουτε καν να προσπαθεια.
(Δηλαδη μπορει να πας και στο περιπτερο με τις σαγιοναρες και να συμβει).

Το προβλημα ειναι οτι για πολλους δεν υπαρχει ή δεν υπαρχει σαφες το πλαισιο "η ωρα τους"....

Καταρχάς εσύ ζεις τη ζωή σου κι όχι οι γονείς σου, οπότε ευγενικά κλείνεις τα αυτιά και δε σε επηρεάζουν τα λόγια τους.
Έπειτα, σίγουρα ξέρεις ακριβώς τι θες; Χαλαρή σχέση δηλαδή χωρίς γάμο - παιδιά; Δε διαφωνώ αλλά μην ξεκινάς βάζοντας ταμπέλες σε μια γνωριμία που θα σου προκύψει. Οι ταμπέλες και τρομάζουν και μας εγκλωβίζουν
Let it be and beer 😉

Συνυπογράφω σε Hope και Red Judge. Δεν γίνεται το "όπου βγει" στα 35, ειδικά αν θα ήθελες να βρεις κάποια γυναίκα που να είναι λίγο προσγειωμένη κάπου στα 30, που θέλει μια σαφήνεια και ασφάλεια. Διαφορετικά, προσπάθησε να εστιάσεις σε κάποια δέκα χρόνια νεότερή σου, που ακόμα ούτε εκείνη ξέρει τι θέλει, μα πρώτα πρέπει να της προσφέρεις ένα "δόλωμα," κάτι που να της κινήσει το ενδιαφέρον είτε στο liffestyle σου είτε στις ικανότητές σου να προσφέρεις ρομαντισμό και συγκινήσεις.

Αν και 35 χρονών, φαίνεσαι πολύ μπερδεμένος όσον αφορά το τι θέλεις και αυτό προφανώς βγαίνει προς τα έξω. Οι γυναίκες έχουν απίστευτο ένστικτο και το πιάνουν αυτό από την πρώτη στιγμή. Από την μία θέλεις σχέση αλλά απο την άλλη όχι σοβαρή με προοπτική γάμο και παιδιά (όντας 35 και τακτοποιημενος οικονομικά!!) που σημαίνει ότι θέλεις απλά να περάσεις καλά χωρίς υποχρεώσεις. Τι σημαίνει το "όπου βγει"; Αυτό πρέπει λίγο να το ξεκαθαρίσεις μέσα σου γιατί μπορεί να "βγεί" σε γάμο ή σε μη αναμενόμενη εγγυμοσύνη, είσαι έτοιμος για αυτό το ενδεχόμενο ή θα την κάνεις με ελαφρά; Γενικά βγάζεις προς τα έξω μια ασάφεια. Έχεις ακούσει αυτό που λένε οι γυναίκες ότι ψάχνουν ασφάλεια; Αυτό ακριβώς εννοούν να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα στη σχέση από την αρχή, ότι δηλαδή θα προσπαθήσεις για αυτή τη σχέση να έχει προοπτική. Έτσι έχουν τα πράγματα, δυστυχώς ή ευτυχώς οι γυναίκες θέλουν σχέση με κάποια προοπτική όχι απαραίτητα γάμο και παιδιά αλλά συντροφικότητα. Εσύ λοιπόν εκπέμπεις το ακριβώς αντίθετο "συντροφικότητα με ημερομηνία λήξης"

Σε ένα κείμενο όλη η γυμνή αλήθεια για τον μέσο σύχρονο Έλληνα άνδρα. Απουσία παρεων, κοινωνικής και κατ'επέκταση ερωτικής ζωής.
Γυναίκες που δεν είναι ανοιχτές σε γνωριμίες πέραν του κύκλου τους που ακόμα κι αυτόν να μην έχουν, προτιμούν τη μοναξιά από το να δώσουν ευκαιρία σε κάποιον άγνωστο...απουσία διάθεσης για νέες γνωριμίες - μασημένη τροφή.
Είμαστε ένα έθνος που δημογραφκά αργοπεθαίνει, και στροθοκαμηλίζοντας προτιμάμε να φορτώνουμε τα χάλια μας στο όνομα κάποιας..."κρίσης".

Ενώ η αντίστοιχη γυμνή αληθεια της μέσης ελληνίδας μόνης 35ρας ή 30ρας μη σου πω, είναι καλύτερη νομίζεις.... Η μοναξιά δεν έχει φύλο, και δεν συμφωνώ ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές. Φαίνεται ότι έχουν λόγω social αλλά για ρώτατες τι συναντάνε εκεί έξω.

@Red Judge

''και δεν συμφωνώ ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές''

Η γυναίκα λίγο να κοινωνικοποιηθεί, έχει γνωρίσει άνδρες. Το προνόμιο της επιλογής είναι de facto.

Επίσης λες ''για ρώτατες τι συναντάνε εκεί έξω''.

Μπορώ να πω κάλλιστα το ίδιο, αναφερόμενος στις γυναίκες, για να είμαστε δίκαιοι και στα 2 φύλα. Η σαβούρα όσο πάει και αυξάνεται.

Θεωρώ όμως ότι οι γυναίκες έχουν το προβάδισμα, στην εύρεση συντρόφου. Τώρα το τι κριτήρια έχει η καθεμιά και πόσους απορρίπτει, είναι άλλο θέμα.
Γι'αυτό και βλέπεις περισσότερους single άνδρες, παρά γυναίκες.

@Red Judge

Η σχέση προϋποθέτει αρχικά γνωριμία, που σημαίνει επιλογή άνδρα. Από τους τόσους εκεί έξω, έχει το προνόμιο της επιλογής όπως ανέφερα και πριν. Όπως και να το κάνουμε, είναι η πραγματικότητα. Δεν αναφέρομαι στο αν καταλήξει να ταιριάξει με τον άλλον και κάνουν σχέση, αυτό είναι άλλο.
----------------------------
@rosestar

''Από τη στιγμή που η γυναίκα εκ φύσεως διαθέτει ένα ζευγάρι στήθος και έχει το προτέρημα επειδή είναι απλά γυναίκα, είναι όλα εύκολα για αυτήν''

Να στο πω απλά ναι. Στην πλειοψηφία. Αρκεί βέβαια να έχει και μια υποτυπώδης εξυπνάδα.

Poor Yorick
2.8.2022 | 12:23

Ε βέβαια, άντρας να είναι και ό,τι να είναι! Από τη στιγμή που η γυναίκα εκ φύσεως διαθέτει ένα ζευγάρι στήθος και έχει το προτέρημα επειδή είναι απλά γυναίκα, είναι όλα εύκολα για αυτήν! Ειρωνικά τα λέω φυσικά και το καταλάβατε. Χαζοί δεν είστε. Και αυτό με τη λέξη ''αρπαχτή'', πόσο άσχημα και μειονεκτικά ακούγεται και για τα δύο φύλα. Εννοείς δηλαδή ότι αν είναι πεινασμένες μερικές θα βρουν κάποιον άντρα στα σίγουρα. Αυτό μπορεί να ισχύει αν κάποια δεν έχει αξιοπρέπεια και σεβασμό στον εαυτό της και υποκύπτει λόγω σωματικών αναγκών, αλλά και λόγω καθόλου αυτοεκτίμησης. Πολλές που αναζητούν τη ποιότητα και πολύ απλά δεν υπάρχει ή είναι δυσεύρετη, καταλήγουν μόνες και είναι πολύ καλύτερο από το να συμβιβαστούν με κάποιον άντρα που δεν γουστάρουν. Η μοναξιά είναι πολύ σκληρή και δύσκολη αν δεν είναι επιλογή. Η χρόνια μοναξιά κουράζει, θλίβει και απογοητεύει, αλλά προσωπικά εμμένω σταθερά στις απόψεις μου που εκφέρω χρόνια σε αυτό το φόρουμ. Θεωρώ ότι η μοναξιά δεν κάνει διακρίσεις. Και οι άντρες και οι γυναίκες μερικοί και μερικές έστω, δυσκολεύονται να συνάψουν σχέση για πολλούς λόγους ξεχωριστά.

@rosestar

''Πολλές που αναζητούν τη ποιότητα και πολύ απλά δεν υπάρχει ή είναι δυσεύρετη, καταλήγουν μόνες''

Μωρέ υπάρχει, αλλά είτε έχουν τραυματικές εμπειρίες και δεν δίνουν μια ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, είτε έχουν τόσο υψηλά στάνταρ που ψάχνουν πρίγκιπες. Γενικά μιλώντας.

Σε αυτό με την μοναξιά συμφωνώ.