ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2022 | 00:03

Γιατί να είναι τόσο δύσκολα όλα;;;

Γεια σας αγαπητοί συναναγνώστες, χρόνια πολλά! Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο μοναξιας, μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μια κοπελα. Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και σαν χαρακτήρας. Υπάρχει ενα μόνο πρόβλημα : οτι ζω στην πρωτεύουσα και αυτη στη συμπρωτευσα... Εγω ειμαι εργαζόμενη, εκείνη όμως είναι φοιτητρια... Μου εξήγησε οτι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έρχεται συχνά στην Αθήνα. Της πρότεινα να ανέβω στην πολη της να την δω καποιες φορες και αν θέλει αυτή να έρχεται καποιες φορες να με δει να της κόβω εγω τα εισιτήρια διοτι λόγω δουλειας δεν έχω τοση ευχερεια απο θεμα χρόνου στο να ανεβαίνω. Δεν δέχτηκε κατι τετοιο. Αυτο με εκανε να κανω ενα βήμα πισω και να τσακωθουμε... Παρολα αυτα, την σκέφτομαι καθε μερα, της εξηγώ οτι μου αρέσει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω.... Θεωρείτε οτι οι αποστάσεις Αθηνα - Θεσσαλονίκη μπορούν να γεφυρώθουν; μπορώ να κάνω κατι αλλο; παρακαλώ μια άποψη. Εχω να νιώσω πως θέλω μια κοπελα τοσο καιρο, δεν μπορώ να μείνω άπραγη.
2
 
 
 
 
σχόλια

Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει, το πρόβλημα όμως είναι ό,τι στην περίπτωση σας δεν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις, ούτε καν οι βασικές.
Καταλαβαίνω ό,τι υπάρχει ενθουσιασμός τουλάχιστον από μεριάς σου αλλά ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς πιο ψύχραιμα πριν επενδύσεις συναισθηματικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ