ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2021 | 20:50

Ο διευθυντής μου δεν με συμπαθει

Δουλεύω σε γραφείο με άλλα περίπου 10 άτομα από τότε που πήγα ο διευθυντής μου φαίνεται ότι δεν με συμπαθει. Μετά από 2 χρόνια με φωνάζει με λάθος όνομα. Στο γράφειο έχουμε Internet και WiFi έτσι ακούμε μουσική στον υπολογιστή (με ακουστικά) και ενίοτε μπαίνουμε και στα σοσιαλ όχι συνέχεια μόνο για να χαλαρώσουμε,πολύ λιγο δηλ. Τελοσπαντον όλοι το κανουν Αλλα εμένα ειδε και με έβαλε στο γράφει να πει ότι για να μην με απολύσει να μην το ξανακάνω. Μετά από 2 χρόνια που δεν έδωσα δικαίωμα. Εγω Θυμωσα και του είπα ότι αν δεν γίνει παρατήρηση σε όλους αυτό δεν το δεχομαι. Την επόμενη δεν είχαμε WiFi μας το έκοψε. Ένιωσα το προσβεβλημενη νιώθω ότι με μείωσε μπροστά σε όλους γιατί όλοι το ήξεραν,. Έγιναν και άλλα πριν από αυτό το περιστατικό. Τι του εχω κάνει ρε γμτ. Με πληγωνει όλο αυτό.
16
 
 
 
 
σχόλια

Θα μπορούσες απλά να πεις ένα "έχετε δίκιο, ήταν παρατυπία μου και θα φροντίσω να μην ξανασυμβεί. Σας ευχαριστώ για την παρατήρηση και θα φροντίσω απο δω και πέρα να είμαι ακόμα πιο τυπική."
Αντ'αυτού εσύ υπεραμύνθηκες του λάθους σου, με αποτέλεσμα και εσύ να μην έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά και οι συνάδελφοι σου που δεν σου έφταιγαν σε τίποτα.
Ρωτάς τι του έχεις κάνει. Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κάτι, απλά δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν είναι πάντα κάτι προσωπικό.
Κι εγω είμαι σε δουλειά που κάνουμε κάτι παρόμοιο με το κινητό και το ίντερνετ, φροντίζουμε όμως όλοι οι συνάδελφοι αυτό να γίνεται πολύ διακριτικά και ποτέ παρουσία διευθυντή ή προϊσταμένου.
Το μάθες το μάθημα αυτό, τουλάχιστον για την επόμενη φορά.

Μήπως θα έπρεπε οι υπόλοιποι να την υποστηρίξουν αντί να κάνουν τις πάπιες, ε; λέω 'γω τώρα.
Ένα νόμισμα έχει δύο όψεις.
Πέρα από όλα αυτά το να ακούς μουσική εν ώρα εργασίας και τραλαλα στον κόσμο σου δεν είναι και η καλύτερη ένδειξη για έναν συνεπή υπάλληλο. Στο διάλειμμα φροντίζουμε να τρώμε το σάντουιτς μας ή να επικοινωνούμε λίγο με τους συναδέλφους μας για να ενισχύσουμε το καλο συναδελφικο κλίμα. Μόνο με την καλή επικοινωνία βελτιώνονται οι συνθήκες προς όφελος και των δύο πλευρών.

εγω εγραψα τη εξομολογηση, Αν ηθελα να δωσω καποιον θα εδινα και την κοπελα που πηγαινε για εξωτερικες δουλειες και αντι αυτου καθοταν στο καφε. αυτο γινοταν καθε 2 βδομαδες για τις οποιες πληρωνοταν κανονικα. με μειωσε με αυτο που εκανε γιατι ηξερε οτι ολοι χρησιμοποιουσαν το wifi, και οκ να δεχτω την παρατηρηση , αλλα οχι την απειλη για απολυση λογω αυτου. ουτε να κοψει το ιντερνετ και να φανει οτι η υπευθηνη ειμαι μονο εγω.

Η διαφορά είναι ότι εσένα δεν νιώθει αναγκαία κι απαραίτητη στη δουλειά του, όχι τους άλλους. Αποδεικνύεται από το ότι ούτε το όνομά σου δεν λέει σωστά.

Αν κάποιος ολοκληρώνει τη δουλειά που πρέπει σε 5 ώρες και κολωβαράει τις υπόλοιπες 3 δεν υπάρχει θέμα και δεν θα του την πουν ποτέ. Ο λόγος προφανής.
Κοίτα να γίνεις πιο αποτελεσματική και μετά αγανάκτησε.

Επειδή είχα παρόμοια εμπειρία. Δεν έχει σημασία πόσο αποτελεσματικός είναι ο άλλος. Και γω τελείωνα τη δουλειά μου γρήγορα Αλλά πάντα άκουγα παρατηρήσεις. Παντα. Μετα εφυγα και πηραν αλλες δυο.Ο διευθυντής δεν της είπε κάτι για την απόδοση της. Μην βγαζεις συμπερασματα. Πολυ απλα δεν τη συμπαθα.

Η συμπάθεια δεν έχει να κάνει με τα εργασιακά. Δεν μιλάμε για φιλία. Κρατάμε αυτόν που παράγει ΕΡΓΟ, όχι απλώς να κάνει διεκπεραίωση σε συγκεκριμένο χρόνο. Αν το αποτέλεσμα είναι νούλα, πόδι θα πάρει.

Συγνωμη αλλα σε τι γραφειο δουλειυεις εσυ: αν καποιος τελειωσει τι δουλεια του σε 5 ωρες θα του δωσουν αλλη για τις υπολοιπες 3. και ναι θα υπαρχει προβλημα γιατι δεν θα δουν τη δουλεια που εβγαλε αλλα τις ωρες που κολωβαρουσε.

Εργοδότης υπήρξα, ελεύθερος επαγγελματίας :)
Και όχι, δεν δίνω έξτρα δουλειά. Στον χρόνο που περισσεύει θέλω να ενημερωθεί, να ανταλλάξει απόψεις, να συζητήσουμε για το μέλλον, όλα αυτά που θα τον κάνουν ακόμη καλύτερο εργαζόμενο. Δεν είναι υποζύγιο ο εργαζόμενος, αλλιώς δεν θα κάνει δημιουργική δουλειά αλλά χαμαλίκι.

φυσικα και το ηξερε, επελεξε να κανει τα στραβα ματια στους υπολοιπους, και γιαυτους που λενε οτι τους εδωσε για δοκιμαστε να νιωσετε λιγο αυτη την αδικια? να την τρωτε εσεις για τους αλλους. οι αλλοι ομως θα εκαναν το ιδιο? οχι.

Απεργία της ΓΣΕΕ