ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2020 | 18:14

Διλημμα

Για σας μια γνώμη σας παρακαλώ ! είμαι με το αγόρι μου δυο χρόνια μαζί και φέτος αν όλα πάνε καλά και ανανεωθεί η σύμβαση μου στη τράπεζα λέμε να παντρευτουμε στη πόλη του. Είναι μια μικρή επαρχιακή πόλη. Δεν έχει επιλογές. Τον αγαπάω.αν με ρωτάτε αυτό.Αλλά δεν ξέρω τι κάνω στη περίπτωση που βαρεθω; Επίσης έχω μεγαλώσει στη πρωτεύουσα. Εκεί είναι οι γονείς μου , οι φίλοι μου ολα εκεί. Να μείνω μαζί του ; ή να φύγω και να χωρίσω εξαιτίας του γεγονότος ότι είμαι μακριά από τους δικούς μου; Τι λέτε; Οποία συμβουλη ευπρόσδεκτη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το έχεις συζητήσει μαζί του; ότι και να σου πουμε εμείς οι άγνωστοι δεν έχει αξία. Καλυτερα να του μιλήσεις για τους προβληματισμους σου, μήπως βρείτε μια κοινή γραμμή. Κατά την γνώμη μου το καλυτερο σχέδιο που δίνει καλη προοπτικη για το μέλλον σας αξίζει να ακολουθησετε. Να έχετε και οι δυο όφελος από την επιλογή σας. Ρωτα τον τι προτεινει και πες του και την δική σου προταση. Βάλτε τα κάτω σκεφτείτε τα και αποφασίστε τι είναι καλυτερο και για τους δυο. Τα εγωιστικά σενάρια δεν βγαίνουν σε καλό.
Βρε κοριτσι μου,δεν παιζει ρολο με ποιον ανθρωπο επιλεγεις εσυ να μεινεις,να ειναι μακρια ή οχι οι δικοι σου.Ελεος πια.Δεν μας λες ποση αποσταση σας χωριζει εσενα και τους δικους σου.Αν θες τοσο πολυ να τους βλεπεις καθε μερα,τοτε ναι η σχεση σου μπαινει σε δευτερη μοιρα,κι αν ημουν το αγορι σου θα σου ελεγα να μεινεις με τους δικους σου.Μα ειναι η δικη μας ζωη και αυτο που επιλεγουμε να κανουμε.Εσυ που θες να εισαι κοντα στους δικους σου,ρωτησες το αγορι σου αν θελει?Εδω σε θελω.Γιατι για σενα βλεπω ειναι μια παρα πολυ ευκολη αποφαση "α ειμαι μακρια απο τους δικους μου,χωριζω"για εκεινον ομως?Και κατι τελευταιο,θες να εισαι με εκεινον?Να μεινετε μαζι?Και στην ακρη του κοσμου ,αν ημουν με τον ανθρωπο μου,ναι θα πηγαινα,χωρις δευτερη σκεψη.Γιατι ανθρωπους δυσκολα βρισκεις.Αν εσυ δεν μπορεις να διαχειριστεις το ειμαι μακρια απο τους δικους μου και δεν ξερω τι να κανω,με πιανει πανικος,θα σου ελεγα να το κοιταξεις,απο ποια πλευρα,λειτουργει ως τροχοπεδη στο να φτιαξεις μελλοντικα τη ζωη σου με οποιον τροπο εσυ θελεις,γιατι παντα μα παντα θα βαζεις σε πρωτη προτεραιοτητα τους δικους σου και οχι τη δικια σου ευτυχια και δικια σου ζωη και θελω.Εχεις δικιο ο καθενας θελει τα αγαπημενα του προσωπα κοντα.Προσεξε ομως,να εχουμε και τις δικες μας ζωες.Εκει το εντασσω εγω και εκει εντασσω και τη δικη σου αδυναμια να μεινεις μονη και να ξεκολλησεις επιτελους απο το "συννεφακι".Σκεψου πολυ καλα τι θες να κανεις και αποφασισε.