Έπειτα από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική, ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος ηθοποιός προσεβλήθη από σοβαρή λοίμωξη, την οποία ο αδύναμος οργανισμός του δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Ο Τόμας Πρωτόπαπας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 17 Μαρτίου, έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το σήριαλ «Βασιλιάδες», ενώ πριν το τροχαίο είχε συμφωνήσει, ώστε να συμμετάσχει στη νέα εκπομπή «Dr Cook».
Ο νεαρός ηθοποιός ήταν όλο αυτόν τον καιρό σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά και να βρουν την κατάλληλη αγωγή, στην οποία θα αντιδρούσε ο οργανισμός του.
Διάφορα /
Πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πέθανε ξαφνικά η κόρη του Διαμαντή και της Μπέσσυς Λαιμού

Eurobasket 2025: Αντιδράσεις για τις αναρτήσεις Σενγκούν με Κεμάλ και θαλασσινό αέρα μετά τη νίκη επί της Ελλάδας

Eurobasket 2025: «Χωρίς οίκτο» και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσεύχεται η προκλητική ανάρτηση των Τούρκων

Φωτιά στο εστιατόριο του σεφ Πάνου Ιωαννίδη

Two and a Half Men: «Έπαιρνα το 1/3 της αμοιβής του Τσάρλι Σιν» αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του
