ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2019 | 17:52

Πού είναι η μοναξιά;

Στη Στέγη Ωνάση όλοι σε παρέες, στο Νιάρχος όλοι σε παρέες, στα multiplex σινεμά όλοι σε παρέες, στα κεντρικά ή συνοικιακά σινεμά όλοι σε παρέες, στα καταστήματα μέσα όλοι σε παρέες, στις καφετέριες όλοι σε παρέες, στα θέατρα όλοι σε παρέες, στα καταστήματα φαγητών όλοι σε παρέες.Μόνος εγώ ανάμεσά σας.Κι εδώ μέσα μιλούν όλοι για μοναξιά.Τέλος πάντων, το ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, πολλοί άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους μόνοι ή σε άλλες περιοχές ή σε άλλες πόλεις μόνοι , το ξέρω, αλλά απλά λέω αυτό που βλέπω εγώ γυρνώντας στην πόλη πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη.Καλές γιορτές πάντως.Υγεία σε όλους.
7
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει ο χορτάτος τον πεινασμένο. Φαίνεται από τα σχόλια που προηγήθηκαν. Εσύ λες τον πόνο σου και οι άλλοι ειρωνεύονται θεωρώντας ότι υπερβάλλεις. Μακάρι να βρεθεί καλή παρέα και για εμάς τους μόνους κάποια στιγμή.Φρόντισε τον εαυτό σου όσο μπορείς. Μόνο αυτόν έχεις άλλωστε. Καλές γιορτές!
Φαντάζομαι όλοι αυτοί που γράφουν για μοναξιά εννοούν πως κατά βάθος δεν είναι ευχαριστημένοι από τις παρέες που έχουν απλά συμβιβάζονται. Μάλλον εννοούν ότι νιώθουν ένα εσωτερικό κενό που δεν μπορεί να καλυφθεί από τις κοινωνικές επαφές που ήδη κρατούν. Δεν μπορώ να ξέρω με απόλυτη ακρίβεια , αλλά αυτό υποψιάζομαι.Καλές γιορτές και σε σένα :)Να περνάς οσο μπορείς όμορφαΥ.Γ: Επί την ευκαιρία έχει τίποτα καλό φέτος για τις γιορτές στο Νιάρχος; Έλεγα να πάω πέρυσι και τελικά δεν πήγα.
Η εξομολόγηση δηλώνει απλώς μια αντίθεση σχετικά με την προσφορά και τη ζήτηση παρέας βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα σύμφωνα με αυτά που βλέπει εκεί έξω το άτομο που την έγραψε.Εσύ κάνεις ένα σχόλιο βασισμένο επίτηδες στην υπερβολή μόνο και μόνο για να προσβάλλεις και να μειώσεις την ουσία της εξομολόγησης που είναι αδιαπραγμάτευτη.
Μολονότι είναι εν μέρει άτοπο αυτό που γράφεις, διότι οι μόνοι θα κλαίνε τη μοίρα τους στο σπίτι και όχι στο Ίδρυμα Νιάρχου, εντούτοις θεωρώ (κρίνοντας σε πραγματικά δεδομένα) ότι η έκταση της μοναξιάς είναι πολύ μικρότερη από όση μπορεί να θεωρήσει κάποιος εδώ μέσα όπου θα μπούνε και θα εκφράσουν πολλοί αυτό το συναίσθημα. Στην πράξη, πολλοί δεν είναι μόνοι απλά θα ήθελαν να έχουν μία άλλη παρέα και κάνουν τον καραγκιόζη για να μη μείνουν τελείως μόνοι τους.