ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφορούσε με κουλουράκια κάνναβης σε σχήμα καρδιάς

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφορούσε με κουλουράκια κάνναβης σε σχήμα καρδιάς Facebook Twitter
1

Με κουλουράκια σε σχήμα καρδιάς που περιείχαν χασίς, ναρκωτικά δισκία και κοκαΐνη, συνελήφθη ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη.

Αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος Νέων Μουδανιών εντόπισαν και συνέλαβαν σήμερα τον 37χρονο. 

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.000 ευρώ, ως ποσό προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χαρτί εμποτισμένο με παραισθησιογόνα ουσία. 

Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 97,75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 53,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 3,92 γραμμάρια κοκαΐνης, 15 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα παραισθησιογόνας ναρκωτικής ουσίας. 

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφορούσε με κουλουράκια κάνναβης σε σχήμα καρδιάς Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM
Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τι φλου ανακοίνωση είναι αυτή από την αστυνομία; Τι τα έκανε τα κουλουράκια; Έτσι όπως γράφετε «κυκλοφορούσε κτλ» νόμιζα ότι στη συνέχεια θα διάβαζα ότι τα έδινε σε παιδιά αλλά, προφανώς, για δική του κατανάλωση τα είχε. Επίσης, έτσι όπως διαβάζω τις ποσότητες, εμένα μου φαίνονται ξεκάθαρα ποσότητες για προσωπική χρήση. 3γρ κοκαΐνης κρατούν μια εβδομάδα σε χρήστες· 100γρ κάνναβης, κανά μήνα για κάποιον που καπνίζει καθημερινά, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο στη ζωή μου που καπνίζει πολλή κάνναβη (όλοι άντρες, παρεμπιπτόντως). Τέλος, γιατί αποκρύπτει η αστυνομία την πληροφορία για το πώς τον έπιασε; Για να εισβάλει στο σπίτι κάποιου χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση. Τι πληροφορία είχαν; Ή τον βρήκαν με κουλουράκια, έστειλαν τα κουλουράκια σε εργαστήριο (γιατί;! Δηλ αν εμένα με σταματήσουν για εξακρίβωση και είμαι με μουστοκούλουρα στην τσάντα μου που μ´αρέσουν και παίρνω μαζί μου στο δρόμο, θα τα στείλουν σε εργαστήριο;), βγήκε η ανάλυση κι αποφάσισαν ότι, παρότι μικρές οι ποσότητες των ναρκωτικών που χωρούν σε μια ζύμη, θα πρέπει να ´ναι μεγαλέμπορος;! Επιπλέον, εδώ και χρόνια, στα περισσότερα νοικοκυριά οι ζυγαριές είναι ηλεκτρονικές και ζυγίζουν μέχρι και το γραμμάριο. Το ότι είχε 10χιλιάδες ευρώ σπίτι του, δε σημαίνει ότι είναι από ναρκωτικά, απαραίτητα.Όπως πάντα, φλου ανακοινώσεις, για να μας πουν ότι κάτι κάνουν (έπιασαν ένα χρήστη, εγώ αυτό διαβάζω, και δεν εξηγούν καθόλου πώς και γιατί αλλά αποσκοπούν σε εντυπωσιασμό).Συγνώμη για το σεντόνι αλλά πολύ με εκνευρίζουν αυτές οι ανακοινώσεις και πάντα απορώ γιατί είναι τόσο φλου.