ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2018 | 22:52

Επιτέλους!

Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας εργένης 40 φεύγα που να μην είναι κολλημένος στο παρελθόν, να μπορεί να συγκεντρωθεί σε μια γυναίκα και να είναι σοβαρός με έξυπνο χιούμορ; Θέλω απλά η σκέψη του να έχει αρχή μέση και τέλος και να μπορεί να την εκφράσει. Να μην είναι μίζερος και να έχει ωραίους τρόπους. Δεν ζητάω πολλά το οικονομικό δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να μου είναι συμπαθητικός και να έχει ευχάριστη διάθεση και τρόπους. Με ενδιαφέρει πολύ να τα βρίσκουμε στο σεξ αλλά αυτό είναι το ευκολότερο, οι άντρες σε αυτή την ηλικία προσφέρουν καλό σεξ αλλά το παίζουν σε όλα τα άλλα συνταξιούχοι. Μερικοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα, και τα αυγά και τα πασχάλια. Θέλω κάποιον να μην θέλει παιδιά όλα τα έχω ακούσει, ο άλλος 49 χρονών ήθελε να κάνουμε... παιδάκι. Θέλω κάποιον 40 μέχρι 50 δραστήριο, να μην είμαστε όμως αυτοκόλλητοι και να μην ψάχνει μαμά παρηγορήτρα ή μαγείρισσα. Είμαι 40+ με καλό σταθερό εισόδημα, καλή προσεγμένη εμφάνιση και δικό μου μεγάλο διαμέρισμα. Ελπίζω σύντομα να βρω κάποιον αξιόλογο άντρα δεν νομίζω να ζητάω πολλά παρά μόνο τα αυτονόητα και όμως είναι πολύ δύσκολο να τα βρω. Πολύ μιζέρια και χαζομάρα κυκλοφορεί βαρέθηκα να ακούω ασυναρτησίες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, οι πιο ''απλές'' αναζητήσεις είναι και οι πιο περίπλοκες γιατί δεν αναφέρουν τις υποσημειώσεις και τους αστερίσκους του αναζητούντος. Και δε νομίζω ότι έχω άδικο αλλά η ''σοβαρότητα'' που αναζητάς, συνήθως δε θεωρείται προσόν όταν γνωρίζεις κάποιο σοβαρό: μάλλον το σουργελέ στυλ είναι αυτό που εκτιμάται (στην αρχή τουλάχιστον) πολύ περισσότερο, για να σου λείψει μετά η ανύπαρκτη σοβαρότητα. Καλή χρονιά να έχεις και ό,τι επιθυμείς.