Αγνοείται 50χρονος ψαροντουφεκάς στην Κεφαλονιά

Αγνοείται 50χρονος ψαροντουφεκάς στην Κεφαλονιά Facebook Twitter
1

Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, καθώς αγνοείται ένας 50χρονος ψαράς.

Ο 50χρονος βούτηξε με ψαροντούφεκο την Τετάρτη στην περιοχή της Παλικής, και μετά από λίγη ώρα τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι έρευνες του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς αλλά και ντόπιων ψαράδων, γίνονται στις παραλίες Πλατιά Άμμος, Πετανοί και Αγία Ελένη.

Για το εντοπισμό του, εκτός από τα πλωτά, επιχειρούν και εναέρια μέσα, όπως και χερσαία. Οι έρευνες θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM