ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2018 | 09:44

Οταν ενα ατομο σου συμπεριφερεται ασχημα...

Τι γινεται οταν ενα ατομο το οποιο ειναι και συγγενης σου , σου συμπεριφερεται συνεχεια ασχημα;Οταν μιλαει πισω απο την πλατη σου και λεει ασχημα πραγματα για σενα μονο και μονο για να δειχθει ο αλλος.Οταν σε ζηλευει για οτι και να κανεις και προσπαθει να σε αντιγραφει σε καθε βημα.Οταν προσπαθει να σε μειωνει σε καθε ευκαιρια.Και παρολο που εσυ δεν δινεις σημασια και αφηνεις τον αλλον να τα κανει γιατι πολυ απλα δεν θες να αχολεισαι, αλλα σε πληγωνει απο μεσα, κι αυτος συνεχει με τον ιδιο τροπο;Τοσο μισος δεν ειδα ποτε ξανα.Αλλα αυτη την συμπεριφορα δεν την βλεπω μονο προς εμενα.Αλλα και προς αλλους.Απλα σε εμενα γινεται πιο εντονα γιατι ειμαι χαμηλων τονως και δεν αντιδρω.Δεν αντιδρω γιατι ξερω οτι αν το κανω θα πληγωθω κ εγω η ιδια.Γιατι δεν ειμαι ανθρωπος που εκδικειται.Αλλα οταν ο αλλος σε φερνει στα ορια σου τοτε δεν ξερω τι γινεται.Να σημειωσω οτι ειμαι κοπελα κ αναφερομαι σε κοπελα που εχουμε το ιδιο αιμα.Μεγαλωσαμε μαζι αλλα παντα αφηνε ενα σημαδι ζηλειας και με τον καιρο γινοταν ολο κ πιο επικινδυνο και με φημολογουσε χωρις λογο ενω εγω την θεωρουσα αδελφη μου!!!Ευχομαι να καταλαβει καποια στιγμη οτι αυτο που κανει ειναι πολυ ασχημο και να τα βει καποια στιγμη με τον εαυτο της.Και να καταλαβει οτι εχω κ εγω ζωη και οτι δεν πρεπει να ζηλευει με το παραμικρο.Ακομα κ οταν εβγαινε μ καποιες φιλες μου και το δημοσιευαμε , εκανε σκηνη!
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω ευχομαι να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι μαλακίες του στυλ "το αιμα νερο δε γινεται" δεν ισχυουν πλέον και να πάψεις να εχεις απαιτήσεις να σου συμπεριφερονται καλά, λόγω συγγενειας.
Αντι να ευχεστε οι αλλοι να συνειδητοποιησουν το ασχημο της συμπεριφορας τους μαθετε να προστατευετε τον εαυτο σας. Αν δεν το κανετε εσεις ποιος αληθεια περιμενετε να σας προστατεψει;!;! Εχεις μπερδεψει την προστασια των προσωπικων οριων με την εκδικητικοτητα. Τα οποια δεν εχουν απολυτως καμια σχεση. Ακομη και να αλλαζε η συγκεκριμενη, εισαι ερμαιο της επομενης που θα βρεθει στο δρομο σου. Επισης να ξερεις οτι εστω ασυνειδητα η συγκεκριμενη κοπελα αντιλαμβανεται τις ανασφαλειες σου. (Με λιγα λογια, βρισκει και τα κανει!)
Όπως βλέπεις, η παθητική αντίδραση σου, δεν οδηγεί πουθενά. Ίσα ίσα, κλιμακώνει τις επιθέσεις της συγγένισσας σου, με την δική σου ανοχή πια.Τι σημαίνει το "Δεν αντιδρω γιατι ξερω οτι αν το κανω θα πληγωθω κ εγω η ιδια. Πηγή: www.lifo.gr"; Ήδη δεν πληγώνεσαι με την όλη κατάσταση;Επίσης: "Γιατι δεν ειμαι ανθρωπος που εκδικειται. Πηγή: www.lifo.gr". Η βάση της αντίδρασης σου, που το λέει ότι, πρέπει να είναι στην εκδίκηση;Και τέλος, το γεγονός ότι αυτή είναι η γενικότερη συμπεριφορά της, δεν την δικαιώνει σε καμία περίπτωση.Ή κάτσε να τ' ακούς λοιπόν, αποδεχόμενη παθητικά την επιθετικότητα της ή με αυστηρό τρόπο, κόψ' της τον βήχα. Δεν φτιάχνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ