THE FACE: The Dreamer

THE FACE: The Dreamer Facebook Twitter
1
THE FACE: The Dreamer Facebook Twitter

Τι θα βρούμε στο «κατάστημά» σου στον χώρο του six d.o.g.s;

Στο Dreamer Pop Up Shop @ six d.o.g.s θα βρείτε t-shirts, sweaters, καπέλα, τσάντες, χειροποίητα τετράδια, αφίσες. Τα περισσότερα είναι συλλεκτικά και αριθμημένα. Επίσης, παρουσιάζουμε δύο καινούργιες συνεργασίες. Mε το «Deep Shallow Exposition» προβάλλουμε τρία καινούργια σχέδια σε χειροποίητα γυαλιά ηλίου. Επιπλέον, με τη βοήθεια του dazeyourself.com δημιουργήσαμε μια σειρά κοσμημάτων με βάση το ασήμι.

Σε τι τιμές κυμαίνονται όλα αυτά;

Υπάρχουν τετράδια με 5 ευρώ, αλλά και συλλεκτικά πόστερ και μεταξοτυπίες με 400 ευρώ. Τα μπλουζάκια κυμαίνονται στα 14-20 ευρώ.

Από πού εμπνέεσαι;

Σημαντική επιρροή στη δουλειά μου αποτελεί η Αθήνα και οι κάτοικοι της. Θέλω να δημιουργώ κάτι χαρούμενο και πολύχρωμο, που να κερδίζει το χαμόγελο ενός περαστικού. Η βοήθεια των φίλων και συνεργατών μου είναι απαραίτητη για να πετύχω κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ τυχερός που έχω φίλους στους οποίους μπορώ να βασιστώ και οι οποίοι με στηρίζουν σε οποιαδήποτε καινούργια μου ενέργεια.

Τι κρατάς από κάθε τέχνη με την οποία ασχολείσαι;

Με ενδιαφέρουν πολλά πράγματα και βρίσκω χαρά με διάφορες ασχολίες. Η φωτογραφία καθώς και οι Καλές Τέχνες πάντα θα είναι οι αδυναμίες μου. Παρ' όλα αυτά, προσπαθώ να αποτυπώνω τα ερεθίσματά μου σε ό,τι κάνω. Έτσι πιστεύω πως δημιουργείς κάτι πραγματικά δικό σου.

Ποια είναι η φιλοσοφία πίσω από το brand σου;

Όλη η εικόνα του Dreamer δομήθηκε πάνω στην ιδέα της συλλεκτικότητας και της μοναδικότητας: υποστηρικτής του DIY, μικρές παραγωγές, πολλές συνεργασίες, ιδιαίτερη αγάπη για το χρώμα και την ποπ κουλτούρα. Μπορεί να είναι ένα μπλουζάκι, μια αφίσα, ένα τετράδιο ή ακόμη και ένα σουβλάκι. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πέρα από να το πιστεύω.

Τι σχεδιάζεις για τη συνέχεια;

Μετά το Pop Up, προτεραιότητα έχει το φανζίν που σχεδιάζω εδώ και έναν χρόνο. Θα είναι το πρώτο μου ολοκληρωμένο φανζίν και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Milano Design Film Festival Greece: Οι προφεστιβαλικές δράσεις ξεκινούν στην Αθήνα

Design / Milano Design Film Festival Greece: Οι προφεστιβαλικές δράσεις ξεκινούν στην Αθήνα

Η Άννη Μαρκιτάνη, καλλιτεχνική διευθύντρια του πρώτου Milano Design Film Festival Greece της Αθήνας, το οποίο λόγω της πανδημίας μετατέθηκε για το 2021, μιλά για τις ενδιαφέρουσες προφεστιβαλικές δράσεις που ξεκινούν τώρα στην πόλη.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ
Διονύσης Ατζαράκης: «Θυμάστε που διαβάζαμε κάποτε ότι καιγόταν ολόκληρη η Αυστραλία; Ήταν φέτος!»

Small Talk / Διονύσης Ατζαράκης: «Θυμάστε που διαβάζαμε κάποτε ότι καιγόταν ολόκληρη η Αυστραλία; Ήταν φέτος!»

Ο stand-up κωμικός που έγινε viral με το βίντεό του για τον κορωνοϊό και τις θεωρίες συνωμοσίας μιλά για το 2020, τα drive-in, τους φόβους του και τα νέα του πλάνα.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ
Η ονειρική φαντασίωση μιας αλλαγής απασχολεί τον νεαρό εικαστικό Μανώλη Δασκαλάκη-Λεμό στα έργα του

Εικαστικά / Η ονειρική φαντασίωση μιας αλλαγής απασχολεί τον νεαρό εικαστικό Μανώλη Δασκαλάκη-Λεμό στα έργα του

Θραύσματα από μάρμαρο, κομμάτια μια ιδιότυπης συλλογής από τις μεγάλες πορείες της Αθήνας, αιωρούνται σαν αστρική σκόνη σε νυχτερινό ουρανό στη συμμετοχή του νεαρού εικαστικού στην έκθεση «The state of emergency has become the rule» της γκαλερί Can.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ

σχόλια

1 σχόλια