Breaking news

Καλαβρύτων: «Ο Τσίπρας είναι με τον διάβολο»

Καλαβρύτων: «Ο Τσίπρας είναι με τον διάβολο» Facebook Twitter
13

Να απομακρυνθούν από τον Τσίπρα καλεί τους πιστούς ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Σε άλλη μια από τις γνωστές παραληρηματικές αναρτήσεις στο blog του γράφει τα εξής:

«Προσφέροντας νεράκι στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να το αντιλαμβάνεσθε ίσως, εσημειώσατε μερικά, διστακτικά ίσως, πλην όμως σταθερά και άρα αληθινά, βήματα προσεγγίσεως προς τον Διάβολο, αφού την ώρα που γινόταν το Συνέδριό σας ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας σε τηλεοπτική συνέντευξή του εξεστόμισε τα φοβερά ετούτα λόγια:"Θα πάω ακόμη και με τον Διάβολο, άν πρόκειται με αυτό να σώσω την Ελλάδα!"

Σας ερωτώ λοιπόν: Προσεγγίζοντας εσείς μεν τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ τον Διάβολο, σε τίνος τα χωράφια έχετε προσεγγίσει; Οπωσδήποτε όχι του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού! Αδελφοί μου εν Χριστώ, συνέλθετε! Τις κοινωνία Χριστού προς Βελίαρ; Με σεβασμό προς το πρόσωπό Σας, σας παραπέμπω στα λόγια του Απ. Παύλου: "Μη γίνεσθε ετεροζυγούντες απίστοις! Τις γαρ μετοχή δικαιοσύνη και ανομία; τις δε κοινωνία  φωτί προς σκότος;  τις δε συμφώνησις   Χριστώ προς Βελίαλ; ή τις μερίς πιστώ μετά απίστου;" (Β΄Κορινθ. 6, 14-15). Σκεφθήτε το!     «

Ταυτόχρονα προσπαθεί να πείσει ότι δεν ανήκει στη Χ.Α. αλλά ότι είναι ακομμάτιστος.


«Γράφοντας όλα αυτά ενδεχομένως να ισχυρισθείτε ότι ανήκω στη Χρυσή Αυγή. Σας δηλώνω ευθαρσώς και δημοσίως: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ! Είμαι Α-πολίτικος! Είμαι Α-κομμάτιστος! Ανήκω στην Εκκλησία μας ολόκληρος και ολοκληρωτικά!»  

13

Breaking news

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ