Σπάισερ: «Απογοήτευσα τον πρόεδρο» συγκρίνοντας τον Άσαντ με τον Χίτλερ

Σπάισερ: «Απογοήτευσα τον πρόεδρο» συγκρίνοντας τον Άσαντ με τον Χίτλερ Facebook Twitter
1

Την πικρία του τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αναφορικά με τις χθεσινές του δηλώσεις όταν και συνέκρινε τον Άσαντ με τον Χίτλερ εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, τονίζοντας ότι έκανε λάθος και απογοήτευσε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Έκανα ένα σφάλμα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω. Ασχολήθηκα με ένα θέμα που δεν έπρεπε και τα έκανα θάλασσα» σημείωσε ο Σπάισερ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης σε μουσείο στην Ουάσιγκτον.

«Ελπίζω ότι έδειξα πως κατανοώ τι έκανα και πως ζητάω τη συγχώρεση των πολιτών διότι τα έκανα θάλασσα».

Ο Αμερικανός αξιωματούχος επισήμανε επίσης ότι τα σχόλιά του ήταν σε επαγγελματικό επίπεδο λυπηρά διότι ο πρόεδρος Τραμπ σημείωσε «τις τελευταίες δύο εβδομάδες μια απίστευτη επιτυχία» κι ήταν καθήκον του να ενισχύσει αυτό το μήνυμα των όσων επιτεύχθηκαν αλλά «απογοήτευσα τον πρόεδρο».

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Διεθνή / Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Αφορμή για την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους στάθηκε το βίντεο που έχει διαρρεύσει με συνομιλίες που αποκαλύπτουν ροή «μαύρου» χρήματος κατά την προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Χριστοδουλίδη
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια