Πώς η 74χρονη κυρία Ελένη από την Πέλλα έγινε διάσημη με τις φωτογραφίες της στη Vogue

Πώς η 74χρονη κυρία Ελένη από την Πέλλα έγινε διάσημη με τις φωτογραφίες της στη Vogue Facebook Twitter
Φωτογραφία της κυρίας Ελένης από το Facebook του εγγονού και φωτογράφου Χριστόφορου Καρβουνίδη
1

Tα περισσότερα μοντέλα θα ήταν πανευτυχή, αν κατάφερναν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποιο διάσημο περιοδικό μόδας. Όμως η 74χρονη Ελένη Χριστάκη από την Κρύα Βρύση Πέλλας που δέχθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να ποζάρει για τον εγγονό της, μάλλον δεν περίμενε πως μέσα σε λίγα 24ωρα θα έβλεπε το πορτρέτο της σε όλο το ελληνικό ίντερνετ, αλλά κυρίως στη Vogue.


Ο εγγονός της, Χριστόφορος Καρβουνίδης, φοιτητής σε Σχολή Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη έστειλε τις φωτογραφίες στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue και συγκεκριμένα στη στήλη PhotoVogue. Oι εικόνες δημοσιεύθηκαν, έγιναν viral και η κυρία Ελένη μέσα από το διαδίκτυο στέλνει το μήνυμα «Beauty has no age» (Η ομορφιά δεν έχει ηλικία).


Πώς η γιαγιά Ελένη από την Κρύα Βρύση Πέλλας έγινε πασίγνωστη;

Πώς η 74χρονη κυρία Ελένη από την Πέλλα έγινε διάσημη με τις φωτογραφίες της στη Vogue Facebook Twitter
Πώς η 74χρονη κυρία Ελένη από την Πέλλα έγινε διάσημη με τις φωτογραφίες της στη Vogue Facebook Twitter

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 30χρονος Χριστόφορος  έκανε ένα project με θέμα την οικογένειά του για τη Σχολή του. Η εργασία του βαθμολογήθηκε με άριστα, οι φωτογραφίες συμπεριελήφθησαν στο portfolio του και αργότερα αποφάσισε να τις στείλει στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue και τη στήλη PhotoVogue.


«Δέχθηκα να φωτογραφηθώ, το έκανα με όλη μου τη χαρά. Χαίρομαι πολύ που βαθμολογήθηκε με άριστα η εργασία του. Χαίρομαι που ακούστηκε το όνομά του, που είδαν όλοι τη δουλειά του», δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ελένη Χριστάκη, η οποία, αν και πλέον είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο, δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά της.


Βέβαια, δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια από τις φίλες της και όλους τους κατοίκους της κωμόπολης της Πέλλας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» ο Χριστόφορος Καρβουνίδης έστειλε τέσσερις φωτογραφίες της γιαγιάς του, από τις οποίες δημοσιεύθηκαν δύο, στη μία είναι ντυμένη στα μαύρα και κοιτάζει στον φακό, μόνο με το φως που μπαίνει από τις γρίλιες και τρεις με το φανελάκι.


Η γιαγιά Ελένη τόνισε ότι δεν ήταν δύσκολη η διαδικασία της φωτογράφησης, ότι δεν χρειάστηκε πολλές οδηγίες και ότι από μόνη της επέλεξε πως θα αντικρίσει τον φακό.

Πώς η 74χρονη κυρία Ελένη από την Πέλλα έγινε διάσημη με τις φωτογραφίες της στη Vogue Facebook Twitter
O εγγονός Χριστόφορος Καρβουνίδης


«Μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Τις είδα στην εφημερίδα» ανέφερε η γιαγιά Ελένη σημειώνοντας ότι εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του εγγονού της.


Στη στήλη PhotoVogue, του Vogue Italia στέλνουν φωτογραφίες επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, αλλά και άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο που αγαπούν τη φωτογραφία. Μία επιτροπή επιλέγει τις καλύτερες, οι οποίες δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική έκδοση του Vogue It, στην ειδική κατηγορία PhotoVogue.


«Εύχομαι να έχει την υγεία του και να γίνει επιτυχημένος φωτογράφος», αναφέρει στο Πρακτορείο η Ελένη Χριστάκη για τον εγγονό της.

Πώς η 74χρονη κυρία Ελένη από την Πέλλα έγινε διάσημη με τις φωτογραφίες της στη Vogue Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια