Η απάντηση του Στουρνάρα για το μυστικό δείπνο των «8» και την πρόταση να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς

Η απάντηση του Στουρνάρα για το μυστικό δείπνο των «8» και την πρόταση να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
1

Με δήλωση του στο «Βήμα», ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθαρίζει ότι έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στη θέση αυτή και πως δεν τον ενδιαφέρει η ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα ο κ. Στουρνάρας παραπέμπει σε ανάλογη δήλωσή του, που έγινε στην «Αυγή» στις 31 Μαΐου 2016: «Είμαι διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και θεωρώ ότι έχω σημαντικό έργο να προσφέρω στον τόπο από την θέση αυτή».

Με αυτή την απάντησή, ο κ. Στουρνάρας αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμμετοχή του, πριν από λίγες ημέρες, σε δείπνο οκτώ σημαντικών προσωπικοτήτων της κεντροαριστεράς, κατά το οποίο φαίνεται να του προτάθηκε να αναλάβει την ηγεσία του χώρου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα εν λόγω δημοσιεύματα, στο δείπνο έγινε πρόταση στον κ. Στουρνάρα για ανάμειξη στην πολιτική. Ο κεντρικός τραπεζίτης έκοψε αμέσως τη συζήτηση λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει, ότι έχει τέσσερα χρόνια ακόμα στην Τράπεζα της Ελλάδος και εστιάζει το ενδιαφέρον του μόνο σε αυτή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μαλιστα.Ζητησαν απο τον κ.Στουρναρα να εγκαταλειψει την πιο "σιγουρη","προστατευμενη" και "διασφαλισμενη",απο καθε αποψη, σημαντικη θεση στην Ελλαδα για να μπει σε μια περιπετεια η οποια εχει ως κυριο χαρακτηριστικο την αβεβαιοτητα και τον κινδυνο της αυριον.Και ,φυσικα,αρνηθηκε.Δεν νομιζω οτι υπηρχε,καν,λογος να του υποβληθει το σχετικο ερωτημα.Απο καποιον,τουλαχιστον, ο οποιος θα ειχε πληρη γνωση του ιστορικο και των πεπραγμενων ζωης του περι ου ο λογος κυριου.