Kινητοποίηση έξω από το υπουργείο Εργασίας

Kινητοποίηση έξω από το υπουργείο Εργασίας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
1

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιήσει στις 12 το μεσημέρι το Π.Α.ΜΕ. που καλεί σε συμμετοχή τις ομοσπονδίες εργαζομένων και συνταξιούχων, τους άνεργους, τους απλήρωτους και τη νεολαία.

Όπως σημειώνει, «η μεγαλοεργοδοσία, αξιοποιώντας όλο το νομοθετικό οπλοστάσιο που της έχουν εξασφαλίσει η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τσακίζει μισθούς, μεροκάματα, ασφάλιση και εργασιακές σχέσεις. Καθημερινά, εκβιάζει εργαζόμενους να δεχτούν τη χειροτέρευση των όρων δουλειάς με τον 'μπαμπούλα' των απολύσεων και της ανεργίας. Αφήνει απλήρωτους για μήνες εργαζόμενους και όταν καταβάλλει τελικά τους πενιχρούς μισθούς, πολλές φορές προχωράει σε 'ψαλίδισμα' των δεδουλευμένων με την υπόσχεση της εξόφλησης κάπου στο απροσδιόριστο μέλλον ή ακόμη χειρότερα απαιτεί από τους εργαζόμενους, στο όνομα της 'στήριξης' της επιχείρησης, να συμφωνήσουν ότι εξοφλήθηκαν εξ ολοκλήρου...»



Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Γάλακτος-Τροφίμων και Ποτών, Φαρμάκου, Τύπου-Χάρτου και Λογιστών, καθώς και τα Συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Μετάλλου Αττικής και Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών-Πληροφορικής.

Θα λάβει, επίσης, μέρος και το Συνδικάτο Επισιτισμού και Επιχειρησιακών σωματείων στα ξενοδοχεία, που κατέρχεται σε στάση εργασίας από 10.00-16.30.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια