Επίθεση με γιαούρτια στον Κικίλια

Επίθεση με γιαούρτια στον Κικίλια Facebook Twitter
4


Άγνωστος επιτέθηκε σήμερα στον βουλευτή Α' Αθηνών Βασίλη Κικίλια έξω από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας. Σύμφωνα με το videotex.gr ο κος Κικίλιας δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια ενώ ο δράστης συνελήφθη άμεσα από τους άνδρες της ασφαλείας που συνόδευαν τον βουλευτή.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο δράστης ανήκει στην Πατριωτική Κίνηση Καβάλας, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν λίγο αφού ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας Κώστας Τόνιος ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο facebook:

"Πρίν λίγο δυο μέλη μας της Πατριωτικής κίνησης Καβάλας, γιαούρτωσαν τον Κικίλια πρώην υπουργό του Σαμαροβενιζέλου και προσήχθησαν στην ασφάλεια Καβάλας. Κανενας πολιτικός δεν θα περάσει απο την Καβάλα χωρίς γιαούρτι...είναι έθιμο..Ζήτω το Έθνος!"

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM