«Δεν δέχομαι να μπω στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους άλλους!»

«Δεν δέχομαι να μπω στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους άλλους!» Facebook Twitter
1

«Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ οργανώνει, με κόπο και δυσκολίες, ένα νέο “εμείς”, κάποιος διάλεξε το “εγώ”. Κρίμα»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετά με πίκρα (και) τον Ανδρέα Λοβέρδο, πριν κρυώσουν ακόμα τα καυτά φιλιά στα μάγουλα, που έφερε η διαδοχή του Γιώργου.

__________

 

«Δεν δέχομαι να μπω στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους άλλους!» Facebook Twitter
 

«Φτάνει με την ανοχή, την προστασία και την υποστήριξη που απολαμβάνουν οι γκάνγκστερ της Χρυσής Αυγής!»

Προσωπικότητες της Ευρώπης, όπως ο Ντάριο Φο, λένε με ένα κείμενο όσα κάποιοι κάνουν ότι ούτε υποψιάζονται καν.

__________

«Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξομολογείται το προσωπικό του δράμα, που έφερε ένα «μνημόνιο-ευτυχία».

«Δεν σκοπεύω να μεταβιβάσω αυτόν το μήνα τους οφειλόμενους στην παλαιστινιακή Αρχή φόρους»

Με μικροπρεπή πολιτική και περισσότερη «ασφυξία» απαντά το Ισραήλ διά του υπουργού του των Οικονομικών στην αναγνώριση από τον ΟΗΕ της Παλαιστίνης ως «κράτους-παρατηρητή».

__________

 

«Δεν δέχομαι να μπω στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους άλλους!» Facebook Twitter

«Σε όλη τη ζωή του ο Νταλί δεν μπορούσε να αντισταθεί όταν μία μεγάλη επιταγή ανέμιζε κάτω από τη μύτη του… Μία μέρα πούλησε ακόμα και μια τρίχα από το μουστάκι του στη Γιόκο Όνο»

Η τραγουδίστρια και μούσα του ζωγράφου Αμάντα Λιρ για τη φθηνή πονηριά με την οποία εξαργύρωνε ακριβά την αφέλεια κάποιων διασήμων.

__________

«Εγώ, επειδή έχω καρτέλα ΙΚΑ και επειδή δούλεψα πολύ σκληρά στη ζωή μου, και επειδή δούλεψα και πρόκοψα μόνος μου, μπορώ να κοιτάζω τους πολίτες στα μάτια και να πω ότι δεν δέχομαι να μπω στο τσουβάλι με όλους»

Ποιος είναι αυτός που διαλαλεί από το γιαπί το δίκιο του; Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, λύνοντας τον μπόγο με το ψωμί και το κρεμμύδι.

__________

«Σαμαράς και Στουρνάρας έχουν καταστεί “ερείπια” από την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν για τη διάσωση του μέλλοντος της χώρας»

 Δεν είναι ο Ευάγγελος, δεν είναι καν ο κύριος Φώτης. Από τον άμβωνα του Άνθιμου έρχεται η αναγνώριση του ιδρώτα και των κόπων.

__________

«Η κρίση είναι εδώ, έχει όμως ένα θετικό: μας υποχρεώνει να ξαναβάλουμε τα ρολόγια στην ώρα τους. Υπάρχει μία αρχή που μας λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε»

Ο Γάλλος συγγραφέας Πασκάλ Μπρικνέρ, επικεντρώνοντας στο μόνο δίδαγμα που έφερε η κρίση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
-Ευαγγελος:και συ τεκνον...Ανδρεα.- Ο..... ΦΤΩΧΟΘΟΔΩΡΟΣ-Κυρια Αμαντα,μηπως μια τριχα απο αλλο σημειο του σωματος,ειχε παραπανω αξια;-Σπηλιωτοπουλε εσυ και ο Παπαμιχαηλ εχετε τα πιο πολλα βαρεα ενσημα στη χωρα.Να σε δω και στο παλκο....-Δεν χρειαζεται να γινεις« ερειπιο»,για να κανεις μια χωρα ερειπιο.Ανθιμε,ποιος εναι πιο κοντα στον Θεο;Εσυ η Εγω,που δουλευω ολη νυχτα για 600€,(μαυρα),να ταισω 2 μωρα;ΚΗΦΗΝΑ,ε ΚΗΦΗΝΑ.Πασκαλ,πες μας τι γινεται αν το ρολοι,ειναι χαλασμενο.