Για να τελειώνουμε με την (συμπαθέστατη) Περιστέρα

Για να τελειώνουμε με την (συμπαθέστατη) Περιστέρα Facebook Twitter
10

Μετά το overdose Τσίπρα που πήραμε τα τελευταία χρόνια, οι προβολείς στρέφονται πια στην σύντροφό του.

Νέο αίμα για το κουτσομπολιό μας, νέο πρόσωπο του οποίου το μυστήριο θέλουμε να λύσουμε. 

Είμαι σίγουρος ότι θα κατακλυστούμε από άρθρα τύπου "Ποια είναι η μυστηριώδης Περιστέρα του Τσίπρα" και "Όλες οι άγνωστες πτυχές της ζωής της όμορφης Περιστέρα ή Μπέτυ".

Για να τελειώνουμε: Δεν υπάρχει λόγος να ξεθαφτούν (ανύπαρκτα, πιθανότατα) μυστικά, ούτε να λυθεί το αίνιγμα "Μπέτυ", ούτε να αντιμετωπίζεται η κάθε της δημόσια εμφάνιση σαν χρησμός, ούτε να την ενοχλούν οι δημοσιογράφοι και οι παπαράτσι.

Αν είχε το ψώνιο της δημοσιότητας να το καταλάβαινα, - αλλά δεν είναι Μανωλίδου! Αν ήθελε να ξέρουμε τα πάντα θα μας τα έλεγε από μόνη της. [Eδώ στην αρχή μπέρδεψα το όνομά της και την έγραψα λάθος: Τόσο μη-δημόσιο πρόσωπο επιθυμεί να είναι.]

 

50 λέξεις χρειάζονται μόνο:

Είναι 38 ετών, απ' την Καρδίτσα, ήταν στην ΚΝΕ, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Τον Τσίπρα τον γνώρισε στο Λύκειο (Αμπελοκήπων), ήταν μαζί στις καταλήψεις του '90, συγκατοικούν για 17 χρόνια, έκαναν σύμφωνο συμβίωσης και όχι γάμο, έκαναν ονοματοδοσία για τα δύο αγόρια τους κι όχι βάφτιση, η ίδια είναι χαμηλών τόνων. 

****

Αυτά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο.

Αγαπητά κανάλια, εφημερίδες και μπλογκ, μη μας πρήξετε με τη λάιφσταϊλ πλευρά της γυναίκας του Τσίπρα - δεν έχει νόημα. 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Αφού αυτοί είμαστε ρε Άρη... Όλοι για την Περιστέρα θέλουν να μάθουν από χθες, ακόμα κι εδώ, αν βλέπω καλά τα δύο πιο δημοφιλή άρθρα του lifo είναι τα δικά της.
Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε αν εργάζεται και πού. Και δεν είναι κουτσομπολιό αυτό, κύριε Δημοκίδη, αφήστε τα ΜΜΕ να κάνουν την δουλειά τους και ο επιλεκτικός αναγνώστης θα κάνει την δική του.
Μια χαρά καταλαβαίνετε. Όπως οι παπαράτσι δεν κυνηγούν εσάς ή εμένα, έτσι και τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν με ό,τι αποτελεί είδηση. Το να βγαίνεις να πεις "μην ασχοληθείτε με την τάδε" είναι σαν να λες "με την τάδε δεν θα ασχοληθείτε";
ηταν μαζί στις καταλήψεις του '90 Πηγή: www.lifo.grΠερίεργο σχόλιο που όμως φανερώνει το πόσο μπερδεμένοι είμαστε σήμερα σαν πολίτες και ψηφοφόροι..Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ειναι συμπαθέστατη.
Όπως κανείς δεν ασχολήθηκε με την Άντα Παπανδρέου και τη γυναίκα του Σαμαρά, το ίδιο θα γίνει και με την κυρία, μην προδικάζουμε. Ασχολούνται μαζί σου μόνο όταν το ζητάει ο οργανισμός σου, πχ Δήμητρα Λιάνη, Μαρίκα Μητσοτάκη.
ασχολουννται απλως μαζι της γιατι δεν ειναι η κλασσικη μεγαλοκυρια, ουτε συζυγος γμωστου χρονια πολιτικου οπως ο Σαμαρας και Παπανδρεου, σε καμια βδομαδα ουτε το ονομα της θα θυμομαστε (και δεν το λεω με καμια κακια)