Εκτός δεύτερου γύρου η Άντζελα Γκερέκου

Εκτός δεύτερου γύρου η Άντζελα Γκερέκου Facebook Twitter
1

Εκτός δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών μένει η Άντζελα Γκερέκου καθώς μέχρι τις πρωινές ώρες και με το ποσοστό της ενσωμάτωσης να φτάνει στο 56,3% ερχόταν τρίτη στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων.

Πρώτος ο υποψήφιος της ΝΔ Σπύρος Σπύρου με ποσοστό 21,43%, με δεύτερο με  21,06% τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρο Γαλατσιάτο. Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ συγκέντρωνε 15,09%.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ