Ενώπιον της δικαιοσύνης ξανά η χρυσαυγίτισσα Θέμις Σκορδέλη

Ενώπιον της δικαιοσύνης ξανά η χρυσαυγίτισσα Θέμις Σκορδέλη Facebook Twitter
2

Η Σκορδέλ, όπως γράφει η Ημερησία, αντιμετωπίζει σειρά διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος και κατηγορείται για πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ εκκρεμούν σε βάρος της και άλλες κατηγορίες για αδικήματα που είχε διαπράξει στο παρελθόν. Η 50χρονη είχε συλληφθεί λίγο μετά τα πρώτα εντάλματα που βγήκαν και εκτελέσθηκαν για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για ενεργό μέλος της ΧΑ, υποψήφια βουλευτής του κόμματος και έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών. Η δίκη της για επίθεση με μαχαίρι σε μετανάστη έχει αναβληθεί επτά φορές, καθώς η κατηγορούμενη επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα. Πριν η δράση της γίνει γνωστή, πρωταγωνιστούσε ως "αγανακτισμένη κάτοικος" του Αγ. Παντελεήμονα σε πολλά ρεπορτάζ ΜΜΕ, δικαιολογώντας τη στάση της ΧΑ στην περιοχή.

 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Στη χώρα που μισει την αναμειξη των πληθυσμων και των φυλών, που εχει εμμονες με την ομοιογενεια της, καταδικαζει την ομοφυλοφιλια, προωθει την ξενοφοβια και αφηνει να εκκολάπτονται οργανώσεις και νοοτροπίες τυπου Χρυση Αυγη ο ανωτερος μισθος είναι τα 400 ευρω. Ο,τι αξιζει στον καθένα. Η Σουηδια δεν εχει μονο καλους μισθους και επιπεδο ζωης, εχει και πολλά άλλα.