Γεύση Δεν τους προλαβαίνουμε με τα νέα bakeries της Αθήνας Αυτήν τη στιγμή ξεφουρνίζονται στην πόλη cinnamon rolls σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, ψωμιά με μάραθο και κουρκουμά και πολύσπορα με μέλι, vanilla buns, ηπειρώτικες χορτόπιτες και empanadas σαν σπανακόπιτα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 19.3.2024
Το κρασί με απλά λόγια «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο, βρίσκονται στο αμπέλι» Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συνομιλούν με τον Νίκο Μάνεση, έναν από τους πρωτοπόρους οινογράφους της χώρας μας. THE LIFO TEAM
Οι Αθηναίοι Μανώλης Παπουτσάκης: «Νομίζεις ότι το χαίρεται ο εστιάτορας που αγοράζει και πουλάει ακριβά;» Ένας σεφ με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του εξηγεί γιατί η ελληνική κουζίνα σήμερα δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν κάποτε και ανοίγει το θέμα που συζητάνε οι foodies: Το sitting στα εστιατόρια. M. HULOT
19.3.2024 Γεύση Δεν τους προλαβαίνουμε με τα νέα bakeries της Αθήνας Ζωή Παρασίδη 19.3.2024 Αυτήν τη στιγμή ξεφουρνίζονται στην πόλη cinnamon rolls σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, ψωμιά με μάραθο και κουρκουμά και πολύσπορα με μέλι, vanilla buns, ηπειρώτικες χορτόπιτες και empanadas σαν σπανακόπιτα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
17.3.2024 Το κρασί με απλά λόγια «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο, βρίσκονται στο αμπέλι» The LiFO team 17.3.2024 Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συνομιλούν με τον Νίκο Μάνεση, έναν από τους πρωτοπόρους οινογράφους της χώρας μας. THE LIFO TEAM
17.3.2024 Οι Αθηναίοι Μανώλης Παπουτσάκης: «Νομίζεις ότι το χαίρεται ο εστιάτορας που αγοράζει και πουλάει ακριβά;» M. Hulot 17.3.2024 Ένας σεφ με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του εξηγεί γιατί η ελληνική κουζίνα σήμερα δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν κάποτε και ανοίγει το θέμα που συζητάνε οι foodies: Το sitting στα εστιατόρια. M. HULOT
16.3.2024 Γεύση Για καφέ, φαγητό και ποτό στο Χαλάνδρι Λίνα Ιντζεγιάννη 16.3.2024 12 επιλογές για έξοδο σε μία από τις σταθερά πιο δημοφιλείς πιάτσες της Αθήνας. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
15.3.2024 Γεύση 6 εναλλακτικές σαρακοστιανές συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα Νίκη Μηταρέα 15.3.2024 Η Νίκη Μηταρέα επιλέγει αγαπημένες συνταγές Ελλήνων σεφ που δεν περιλαμβάνουν κρέας ή γαλακτοκομικά ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
14.3.2024 Γεύση Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας κάνουν τα όσπρια πεντανόστιμα Ζωή Παρασίδη 14.3.2024 Οι φασολάδες και οι φακές, οι γίγαντες και οι ρεβιθάδες, όλα αυτά που αρνούμασταν να φάμε ως παιδιά, είναι πια πιάτα που παραγγέλνουμε και ψάχνουμε στα δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι και μεγάλα σουξέ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
10.3.2024 Γεύση Συνταγές για κρέας με κόκαλο, εκεί που η νοστιμιά χτυπάει κόκκινο Νίκη Μηταρέα 10.3.2024 Οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος μας υποδέχονται στο ολοκαίνουργιο παράρτημα του Basegrill στη Γλυφάδα και μαζί με τον σεφ Σπύρο Παυλίδη προτείνουν συνταγές με μέρη του κρέατος που δεν χρησιμοποιούμε συχνά. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
9.3.2024 Γεύση Στο Υπερωκεάνειον, την κλασική αξία του Πειραιά για ψάρι και θαλασσινά Ιωάννα Ζέρβα 9.3.2024 Δεν έχει γίνει αδίκως στέκι Πειραιωτών και μη, με θαμώνες να φτάνουν στα τραπέζια του από όλη την Αττική. ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
8.3.2024 Γεύση Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Ο ποιητής του Ελληνικού Αμπελώνα συνεχίζει να ζει μέσα από τις ετικέτες που δημιούργησε Λίνα Ιντζεγιάννη 8.3.2024 Τα μεγαλειώδη κρασιά των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου κρατούν ζωντανό το πνεύμα του ιδρυτή τους, χαράσσοντας το μέλλον τους στον σύγχρονο οινικό κόσμο ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
7.3.2024 Γεύση Χαρτοδιπλωμένος Winery: Το «ακάτιο» που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στο απόλυτο «ἦδος» Φιλιώ Ράγκου 7.3.2024 Δυο πολυβραβευμένες σειρές κρασιών περικλείουν όλο το πάθος, το μεράκι και την τεχνογνωσία που «κατέκτησε» κάποτε ο Σωτήρης Χαρτοδιπλωμένος και κληροδότησε στους γιους του, Ηρακλή και Στέλιο. ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
6.3.2024 Γεύση Πού θα φας καλό κρέας την Τσικνοπέμπτη Νίκη Μηταρέα 6.3.2024 11 προτάσεις για σοβαρή κρεατοφαγία. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
5.3.2024 Γεύση Τσικνοπέμπτη: 7 ψησταριές για καλό κρέας TwoMinutes Angie 5.3.2024 Η κράτηση είναι απαραίτητη! Αν είστε από τους τυχερούς θα περάσετε καλά! TWOMINUTES ANGIE
5.3.2024 Γεύση Ana Roš: «Δεν μαγειρεύουμε για να πάρουμε βραβεία» Ζωή Παρασίδη 5.3.2024 Η τριάστερη αυτοδίδακτη σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη μιλά στη LiFO λίγο πριν μαγειρέψει για τους Αθηναίους σε ξύλα στο Pharaoh. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
4.3.2024 Γεύση Πειραιάς: 13 αγαπημένα μέρη για φαγητό, ποτό και καλοπέραση Λίνα Ιντζεγιάννη & Ιωάννα Ζέρβα 4.3.2024 Λόγοι για να πας και να ξαναπάς στον Πειραιά. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ & ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
3.3.2024 Το κρασί με απλά λόγια Super Tuscans: Τι κάνει αυτά τα κρασιά τόσο «σούπερ»; The LiFO team 3.3.2024 Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης κάνουν ένα «ταξίδι» στην Τοσκάνη γεμάτο γεύσεις και εικόνες. THE LIFO TEAM
1.3.2024 Γεύση Οι Συμπέθεροι: Το deli που κάνουν ουρές στα Εξάρχεια Ζωή Παρασίδη 1.3.2024 Ζυμαρικά από την Ιταλία, τα καλύτερα τυριά και αλλαντικά της Ελλάδας και ό,τι άλλο γαστρονομικό φανταστείς σε ένα μικροσκοπικό αλλά πολύ ενημερωμένο μαγαζί. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
29.2.2024 Γεύση Στο Manu στον Κεραμεικό για ψάρι σε χοτ ντογκ, σε gyoza και φρικασέ Ζωή Παρασίδη 29.2.2024 Το νέο, μικρό εστιατόριο της Αθήνας προσφέρει μοντέρνα ψαροφαγία με διεθνείς αναφορές και ντόπια υλικά, funky πιάτα με ψάρια εποχικά και zero waste παρασκευές σε ένα περιβάλλον που εκπέμπει ηρεμία χάρη στις μπλε αποχρώσεις του. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
28.2.2024 Γεύση Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αλλαντικά στο σπίτι Νίκη Μηταρέα 28.2.2024 Η οικιακή παραγωγή αλλαντικών δεν είναι απλή, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να περηφανευτούμε για τα έργα των χεριών μας. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
26.2.2024 Radio Lifo Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν; Μερόπη Κοκκίνη 26.2.2024 Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου για μια από τις πιο συχνές παρανοήσεις σε σχέση με τη βίγκαν και τη χορτοφαγική διατροφή. ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
25.2.2024 Nothing Days Επιστροφή μετά από χρόνια σε ένα μπαρ στη Βαρκελώνη που το λένε Πινόκιο M. Hulot 25.2.2024 Το θρυλικό μαγαζί της La Boqueria άνοιξε ξανά, χωρίς την εμβληματική φιγούρα του Χουανίτο που το διαχειρίστηκε για 75 χρόνια, σε νέο χώρο, αλλά με τα ίδιο εξαιρετικό φαγητό. M. HULOT