Τα Mi 10T Pro και Mi 10T μας καλωσορίζουν στη νέα τεχνολογία της φωτογραφίας

Τα Mi 10T Pro και Mi 10T μας καλωσορίζουν στη νέα τεχνολογία της φωτογραφίας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας - κι όσο περισσότερο εξελίσσεται, τόσα περισσότερα έχει να μας προσφέρει όχι μόνο σε πρακτικό, αλλά και σε δημιουργικό επίπεδο. Μέσα από ξεχωριστές καινοτομίες, έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέες δυνατότητες και ειδικότερα στο κομμάτι της φωτογραφίας και του βίντεο.

Η Xiaomi πρωτοπορεί με δύο smartphones που έχουν σκοπό να αλλάξουν τα δεδομένα στο συγκεκριμένο κομμάτι, μέσα από ιδιαίτερες λειτουργίες και εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες, καθώς ήταν η πρώτη εταιρία που λάνσαρε την κατηγορία κάμερας 108MP. Έτσι, το Mi 10T Pro συνεχίζει την κληρονομιά στην εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, με υποστήριξη OIS και βίντεο ανάλυσης 8K και φυσικά κάμερα 108MP. Επιπλέον, το Mi 10T διαθέτει μια εξίσου εντυπωσιακή κύρια κάμερα 64MP, ενώ και τα δύο smartphones διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και κάμερα 5MP macro.

Τα Mi 10T Pro και Mi 10T μας καλωσορίζουν στη νέα τεχνολογία της φωτογραφίας Facebook Twitter

Αυτό σημαίνει πως έχουμε την ευκαιρία να απαθανατίσουμε κάθε μοναδική στιγμή, με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση, είτε αυτό είναι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, είτε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Σε ό,τι αφορά τις selfies και τις βιντεοκλήσεις με τους αγαπημένους μας - που μας έγιναν συνήθεια τους τελευταίους μήνες- το Mi 10T Pro και το Mi 10T έχουν και μπροστινή κάμερα 20MP, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι selfies στο Instagram, λοιπόν, παίρνουν μία πιο διασκεδαστική μορφή, καθώς ανάμεσα στις πολλές λειτουργίες των Mi 10T, βρίσκεται η Photo Clones με την οποία μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφία του εαυτού μας έως και τέσσερις φορές σε μία μόνο λήψη. 

Τα Mi 10T Pro και Mi 10T μας καλωσορίζουν στη νέα τεχνολογία της φωτογραφίας Facebook Twitter

Επιπλέον, με το Timed burst βγάζουμε φωτογραφίες με χρονικό κενό και μπορούμε να δημιουργήσουμε διασκεδαστικά stop-motion βιντεάκια, ενώ με το Video Clones καταγράφουμε «δύο εαυτούς» σε ένα βίντεο. Όσο για το Dual Video, η οι μπροστινές και οι πίσω κάμερες της συσκευής, μπορούν και καταγράφουν την ίδια στιγμή, για πολύ ενδιαφέρουσες λήψεις και αυθόρμητες αντιδράσεις.

Οι έξι αυτόνομες λειτουργίες μακράς έκθεσης επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να πραγματοποιήσει καλλιτεχνικές λήψεις, από ένα κινούμενο πλήθος – εστιάζοντας σε ένα αδρανές υποκείμενο και θολώνοντας το δυναμικό περιβάλλον του – μέχρι τα αστρικά μονοπάτια – δημιουργώντας εφέ έναστρου ουρανού. Και για όσους αγαπούν τα φίλτρα, τα Cyberpunk, Gold vibes και Black ice έρχονται για να δημιουργήσουν ξεχωριστή διάθεση στις selfies.

Τα Mi 10T Pro και Mi 10T μας καλωσορίζουν στη νέα τεχνολογία της φωτογραφίας Facebook Twitter

Παρ' ότι το κομμάτι της φωτογραφίας και του βίντεο είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και δημιουργικό, χρειάζονται και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα εξαιρετικής ποιότητας editing. Τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T διαθέτουν μία από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες που διαθέτουν τα σύγχρονα smartphone, με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz. Παρά το γεγονός ότι οι οθόνες με υψηλό ρυθμό ανανέωσης έχουν συχνά υψηλή κατανάλωση ενέργειας και ασυνεπή ρυθμό εναλλαγής καρέ, η οθόνη της Xiaomi τεχνολογίας Adaptive Sync αντιστοιχεί αυτόματα τον ρυθμό καρέ του περιεχομένου, έτσι ώστε να μπορούμε όχι μόνο να επεξεργαστούμε φωτογραφίες και βίντεο με απόλυτη ευκολία, αλλά και να παρακολουθήσουμε ταινίες στα 48Hz και να παίξουμε παιχνίδια στα 144Hz.

Τα Mi 10T Pro και Mi 10T μας καλωσορίζουν στη νέα τεχνολογία της φωτογραφίας Facebook Twitter

Χάρη στην τεχνολογία Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC), οι συσκευές εισάγουν περισσότερα καρέ για πιο ρεαλιστικά βίντεο και ακόμη καλύτερη θέαση, ενώ με εύρος χρωμάτων P3 και τεχνολογία TrueColor, η οθόνη προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων με ακριβείς αποχρώσεις. Η λειτουργία ανάγνωσης 3.0 προσομοιώνει την υφή του χαρτιού για να προστατεύει τα μάτια μας, ενώ η οθόνη Sunlight 3.0 βελτιώνει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει τον δυναμικό χρωματικό κορεσμό σε εξωτερικούς χώρους. Με ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος 360°, η οθόνη μπορεί να προσαρμόσει έξυπνα τη φωτεινότητα ακόμη και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού.

Τα Mi 10T Pro και Mi 10T μας καλωσορίζουν στη νέα τεχνολογία της φωτογραφίας Facebook Twitter

Όλα αυτά δε σημαίνουν, ωστόσο, πως το κινητό σας θα χρειάζεται συνεχώς φόρτιση - τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T διαθέτουν μία από τις πλέον γνωστές μπαταρίες-ναυαρχίδες της Xiaomi: μια δυνατή μπαταρία 5.000 mAh. Με ενσωματωμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης ισχύος της μπαταρίας, τα smartphone απελευθερώνουν περισσότερη ισχύ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ χάρη στην τεχνολογία MMT (Middle MDLI tab) η διαδικασία φόρτισης γίνεται ακόμη πιο βολική στον φορτιστή 33W που διατίθεται μαζί με κάθε συσκευή.

Τώρα, το smartphone μας γίνεται ένα εργαλείο όχι μόνο συνδεσιμότητας, αλλά και διασκέδασης. Η σειρά Mi 10T της Xiaomi μας καλωσορίζει σε ακόμα περισσότερες δυνατότητες, για περισσότερη έμπνευση και δημιουργικότητα, σε ανταγωνιστικές τιμές, με ανεπτυγμένα χαρακτηριστικά.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ