Το ηλεκτρικό scooter που θα σας πάει παντού στην πόλη

Το ηλεκτρικό scooter που θα σας πάει παντού στην πόλη Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Είναι γνωστό πως τα ηλεκτρικά scooters έχουν λάβει μεγάλη αγάπη από το κοινό την τελευταία χρονιά. Ο κόσμος προτιμά εναλλακτικά μέσα μεταφοράς πλέον και ειδικά μέσα τα οποία μπορούν να τον μεταφέρουν κάπου εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και ευχάριστα. Όσο για το περιβάλλον, μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι πως είναι ιδιαίτερα φιλικά προς αυτό.

Όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, θα χρειαστεί να κάνουμε δραστικές κινήσεις για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε καλά. Ένα ηλεκτρικό scooter βασίζεται εντελώς στην ηλεκτρική ενέργεια, πράγμα που σημαίνει πως δεν παράγει καυσαέριο, ενώ είναι ιδιαίτερα οικονομικό καθώς δεν χρειάζεται βενζίνη ή συντήρηση.

Εκτός από τα λειτουργικά του πλεονεκτήματα, το να χρησιμοποιεί κανείς ηλεκτρικό scooter όχι μόνο του δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνει το τοπίο γύρω του, αλλά και να γυμνάζεται όσο πηγαίνει στον προορισμό του. Καθώς χρειάζεται ισορροπία για να το οδηγήσει κανείς, ο κορμός του σώματος γίνεται πιο δυνατός, όπως και τα χέρια και τα πόδια όταν το έδαφος δεν είναι τόσο λείο. 

Το ηλεκτρικό scooter που θα σας πάει παντού στην πόλη Facebook Twitter

Για όσους, μάλιστα, σκοπεύουν να το οδηγούν στην πόλη, είναι ό,τι πιο γρήγορο μπορούν να επιλέξουν, καθώς μπορεί να περάσει από δρόμους που δεν θα μπορούσε να πάει ένα μεγαλύτερο όχημα. Επιπλέον, ηλεκτρικά scooters όπως το Mi Electric Scooter Pro της Xiaomi, μπορούν να διπλωθούν στα δύο, έτσι ώστε να μην σπαταλάτε καθόλου χρόνο στο παρκάρισμα ή στο να βρείτε κάπου να το αφήσετε. Το συγκεκριμένο scooter έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 45χλμ με μία μόνο φόρτιση και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ./ ώρα, ενώ περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ταχύτητες: ECO mode, Standard mode (D) και Sports mode (S). 

Το ηλεκτρικό scooter που θα σας πάει παντού στην πόλη Facebook Twitter

Προκειμένου να αυξήσει τη διάρκεια της μπαταρίας, το scooter μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια και την αποθηκεύει κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης, ενώ είναι εξοπλισμένο με regenerative φρένα για πρόσθετη ισχύ. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας προσφέρει έξι διαφορετικά μέτρα προστασίας, ενώ μπορείτε εύκολα να ελέγχετε την υγεία της μπαταρίας μέσω του mobile app.

Το ηλεκτρικό scooter που θα σας πάει παντού στην πόλη Facebook Twitter

Στην οθόνη του Mi Electric Scooter Pro της Xiaomi μπορείτε να βλέπετε συνεχώς την ενέργεια που του απομένει και τη τρέχουσα ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε να φορτίσετε το scooter σας, αλλά και πώς να οδηγείτε με ασφάλεια. Καθώς το scooter σας μπορεί να συνδεθεί με το Bluetooth του smartphone σας και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του, μπορείτε να αναβαθμίσετε το firmware, να δείτε τα χιλιόμετρα, την ενέργεια που απομένει και την τρέχουσα ταχύτητα ή για να ενεργοποιήσετε το cruise control για να εξοικονομήσετε ενέργεια και να ξεκουράσετε τον καρπό σας.

Το ηλεκτρικό scooter που θα σας πάει παντού στην πόλη Facebook Twitter

Ο σχεδιασμός του είναι λιτός, σε μαύρο και κόκκινο χρώμα ή λευκό και γκρι, ενώ περιλαμβάνει εξαιρετικά φωτεινούς προβολείς για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Τέλος, αν χρειάζεστε ακόμη έναν λόγο για να αποκτήσετε το ηλεκτρικό σας scooter, πρέπει να γνωρίζετε πως είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό! Είτε το χρησιμοποιείτε για μεταφορά στην πόλη, είτε για να περιορίσετε το περιβαλλοντικό σας αντίκτυπο, το Mi Electric Scooter Pro της Xiaomi θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Κι αν ψάχνετε το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο, μείνετε σίγουροι πως το συγκεκριμένο θα το εκτιμήσουν.

* Όταν οδηγείτε το ηλεκτρικό σας scooter, πρέπει να τηρείτε πάντα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αλλά και τον κώδικα ασφαλείας, φορώντας πάντα κράνος. Οδηγείτε με σεβασμό στους άλλους.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ