Έψαξα για τον καθένα ξεχωριστά. Όλοι είχαν τατουάζ. Με μία και μοναδική εξαίρεση (της Μαντόνα), όποιον σελέμπριτι και να έψαχνα τον/την έβρισκα σε δεκάδες φωτογραφίες με πολλά διαφορετικά τατουάζ. Να μερικά που μου άρεσαν, είτε λόγω της απλότητάς τους, είτε λόγω της αισθητικής ή και λόγω της εξήγησης που υπάρχει πίσω απ' αυτά. 

 

 

Angelina Jolie

 

 

 

Η συγκεκριμένη βουδιστική μάντρα που έχει η Αντζελίνα Τζολί (ένα απ' τα δεκάδες τατού της) είναι κάτι σαν ξόρκι που προστατεύει τον εαυτό της και τον γιο της Μάντοξ απ' την κακοτυχία. 

 

 

Ryan Gosling

 

 

 

Στον αριστερό του ώμο έκανε το εξώφυλλο του αγαπημένου του παιδικού βιβλίου, του Δέντρου που Έδινε (The Giving Tree), που είναι όντως τέλειο βιβλίο. 

 

 

Scarlett Johansson

 

 

 

Έχει μερικά πολύ ωραία πολύχρωμα (όπως ένα ηλιοβασίλεμα) όμως αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον και λιτό της, σαν παιδική ζωγραφιά. Το έκανε ο Γάλλος graffiti artist, Fuzi UVTPK.

 

 

Lady Gaga 

 

 

 

Στην φωτογραφία που τράβηξε στο αθηναϊκό ξενοδοχείο της λίγο πριν τη συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο, δείχνει το μεγάλο τατού με έναν μονόκερο. Το έκανε επειδή συμβολίζει την αγάπη και την εμμονή της (από τότε που ήταν παιδί) με το μυθολογικό πλάσμα.

 

 

Johnny Depp

 

 

 

Όταν χωρίζεις με το άτομο του οποίου το όνομα έκανες τατού, συνήθως αφαιρείς και το τατού. Ο Τζόνι Ντεπ μετά το χωρισμό του με την Winona Ryder έσβησε απλώς δύο γράμματα, αλλάζοντας το WINONA FOR EVER σε WINO FOR EVER, 

 

 

Lana Del Rey

 

 

 

Έχει πολλά και διάφορα τατουάζ, αλλά τα πιο γνωστά είναι αυτά που έκανε στις παλάμες της. Στο δεξί της χέρι γράφει "Trust no one" και στο αριστερό "Paradise."

 

 

David Beckham

 

 

 

O Mπέκαμ έχει 34 μέχρι στιγμής. Περιλαμβάνονται τα ονόματα των τριών γιων του που τα έχει χτυπήσει στην πλάτη του, μαζί με τα φτερά του. 

 

 

Miley Cyrus

 

 

 

Aπ' όλα τα τατού της, το πιο ενδιαφέρον είναι νομίζω αυτό που έκανε στο εσωτερικό του χειλιού της. 

 

 

Zayn Malik

 

 

 

Το πρώην μέλος των One Direction χτύπησε την εικόνα της φίλης του Perrie Edwards, σε ένα εντυπωσιακό τατού. Η ομοιότητα με την πραγματική Perrie είναι εντυπωσιακή. Το μόνο πρόβλημα είναι πως πριν από μερικούς μήνες χώρισαν οριστικά και διέλυσαν τον αρραβώνα τους...

 

 

Pamela Anderson

 

 

 

Έχει ένα απ' τα πιο εμβληματικά τατουάζ, αυτό με το συρματόπλεγμα. Ήταν απ' τις πρώτες μέινστριμ διασημότητες που απενοχοποίησαν τα τατουάζ, και ξεκίνησε μεγάλη μόδα με το συγκεκριμένο σχέδιο. 

 

 

Heidi Klum

 

 

 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια χτύπησε το όνομα του άντρα της (του τραγουδιστή Seal) και αστέρια για τα παιδιά που γεννούσε -συνολικά έγιναν τέσσερα τα αστέρια. Το ζευγάρι έχει χωρίσει έκτοτε αλλά το tattoo παραμένει. 

 

 

Adam Levine

 

 
 

 

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 αρέσκεται να δείχνει τα τατουάζ του, πράγμα που σημαίνει πως φωτογραφίζεται συχνά ημίγυμνος. 

Εκτός των άλλων έχει έναν αετό και μία τίγρη

 

 

Rihanna

 

 

 

Έχει τατού σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος. Πιο φωτογραφημένα είναι το Shh... στο δάχτυλό της που αξιοποιεί συχνά φέρνοντάς το στα χείλη της, και τα αστέρια στην πλάτη της. 

 

 

Justin Bieber

 

 

 

Μέχρι στιγμής έχει 52 και κάθε εβδομάδα που περνάει μοιάζει να κάνει κι άλλα. Υπάρχει και ειδικό σάιτ-παρατηρητήριο των tattoo του που δημοσιεύει όλα τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν...