Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/10/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/10/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε κοινούς πόρους, ασφαλιστικά και οφειλές, που σημαίνει πως θα είναι ένα διάστημα αρκετά ψυχοφθόρο για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο είναι ιδανική εποχή για να ρυθμίσετε τις οφειλές σας. Στις 28/10, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου προσέξτε για πιθανές συγκρούσεις με ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας και πρόσωπα εξουσίας. Στις 28/10, επίσης, επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και θα επηρεάσει αρχικά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέχρι τότε η φήμη και η καριέρα σας θα ευνοηθούν πολύ και οι επαφές με άτομα που μπορούν να εκτιμήσουν τα ταλέντα σας θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Από κει και μετά θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 και κάποια γεγονότα θα εντείνουν την ανάγκη σας για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης ή επαγγελματικής στέγης. Όπως και να 'χει, είναι ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου πρέπει να αποφευχθούν οι βιαστικές αποφάσεις και οι αλλαγές γενικότερα. Από τις 28/10, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, η καθημερινότητα θα είναι πιο ευχάριστη, μια ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Πολύ άγχος και αγωνία για θέματα σπουδών ή για μια νομική υπόθεση θα καταβάλουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα είναι επιτακτική η ανάγκη για ψυχική ανάταση. Εσείς του 3ου δεκαημέρου θα δώσετε έμφαση στις απολαύσεις και στην ερωτική σας ζωή μέχρι τις 28/10, που περνά ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εργασία θα αποτελέσει προτεραιότητα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και από τις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ένα ταξίδι ή μια συνεργασία στο εξωτερικό ενδεχομένως να καθυστερήσει λόγων διαδικαστικών προβλημάτων ή μπορεί να αναβληθεί μια δικαστική υπόθεση. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή και αποφύγετε τις υπερβολές με το φαγητό. Καινούργια πρόσωπα έρχονται στη ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο μέσω των σπουδών ή ενός σύντομου ταξιδιού στο εξωτερικό, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο. Η οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας θα ευνοηθούν για εσάς του 3ου δεκαημέρου, καθώς προκύπτει μια συμφέρουσα αγοραπωλησία. Από τις 28/10, που εισέρχεται ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, η επιστροφή ενός πρώην έρωτα θα ταράξει τις ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου ξεκινά μια δημιουργική φάση από τις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, οπότε η διάθεσή σας θα είναι πιο ευχάριστη και θα δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, ενώ οι γονείς θα έχετε περισσότερες αντοχές για να ασχοληθείτε με τα παιδιά. Από τις 28/10, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Ιδανική εποχή για ανανέωση του χώρου σας. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους και τους γονείς χρήζουν προσοχής, επομένως εσείς του 2ου δεκαημέρου προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Πολύ καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μέχρι τις 28/10, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Από τις 28 κι έπειτα μπορεί να ανακινηθεί ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΛΕΩΝ

Καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τις σχέσεις των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο, αν δεν έχετε στήριξη από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 θα δώσετε έμφαση στην οικογενειακή σας ζωή και στο σπίτι. Ιδανική ευκαιρία για ένα ξεσκαρτάρισμα. Πιθανή σύγκρουση με άτομο από τον χώρο της εργασίας θα εντείνει την ανάγκη των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο για αλλαγή απασχόλησης, ωστόσο η λήψη βιαστικών αποφάσεων μπορεί να αποβεί καταστροφική. Τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο βελτιώνονται μέσω της εργασίας και θα ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Από τις 28/10, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, σχέσεις με οικείους χρειάζονται προσοχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα σπουδών και διαδικαστικές υποθέσεις θα συναντήσουν εμπόδια, ενώ μπορεί να αναβληθεί ένα ταξίδι στο οποίο ποντάρατε πολλά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Είναι μια εποχή κατά την οποία μεταβάλλονται συνεχώς οι συνθήκες. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και θα έχετε περισσότερο δυναμισμό, οπότε θα είναι μια καλή εποχή για εμπορικές συναλλαγές. Από τις 28/10, που περνά η Αφροδίτη στον Ζυγό, βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα κάνετε αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου προσέξτε παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο της εργασίας και μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας στον καθένα. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια επένδυση οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, κάντε τη μέχρι τις 28/10, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, καθώς από κει κι έπειτα δεν θα ευνοούνται τα ρίσκα και η κερδοσκοπία.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα και εισφορές, και από τις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, θα έχετε τουλάχιστον τις αντοχές για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Ακατάλληλη εποχή για ακριβές αγορές. Στις 28/10 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε την αυξημένη σας όρεξη για γλυκά. Οι σχέσεις στον οικογενειακό τομέα είναι τεταμένες για εσάς του 2ου δεκαημέρου και δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου, μέχρι τις 28/10, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, θα είναι ένα διάστημα μοναχικότητας, από κει κι έπειτα όμως θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες και θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συνεργασία στην οποία ποντάρατε πολλά αρχίζει να σας προκαλεί άγχος και αμφισβητείτε τις αποφάσεις και τις επιλογές σας οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, οπότε θα πρέπει να δείτε το συμφέρον σας δίχως συναισθηματισμούς. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ουσιαστικά ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας. Η διάθεσή σας θα είναι πιο ευχάριστη, η αισιοδοξία σας στα ύψη και θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνιση και το επαγγελματικό σας προφίλ. Ανανεώστε τον ιστότοπό σας και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που θα έχετε μέσω της δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχείρησή σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου προσέξτε τον ανταγωνισμό και κυνηγήστε νέες ευκαιρίες. Η κοινωνική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο θα είναι έντονη μέχρι τις 28/10, που επιστρέφει ο Ερμής στον Ζυγό, οπότε θα ασχοληθείτε με μια μυστική ερωτική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα θα εξαντλήσουν τις αντοχές των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να τρέφεστε σωστά και να ξεκουράζεστε. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν. Από τις 28/10, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα είναι μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και ψυχαγωγίας. Προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων σε απολαύσεις και σε αγορές για τα παιδιά. Φίλοι από τα παλιά ή ακόμα κι ένας πρώην έρωτας θα κάνουν την εμφάνισή τους σ' εσάς του 3ου δεκαημέρου από τις 28/10 που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή θα εντείνουν την ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα δώσετε έμφαση στην ψυχαγωγία από τις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό. Αν νιώθετε μοναξιά, ξεκινήστε μια δραστηριότητα που θα σας φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα. Στις 28/10 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό και θα ευνοηθούν η καριέρα και η φήμη σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε μια τάση να παρεξηγήστε με το παραμικρό και θα πρέπει να φιλτράρετε προσεχτικά όσα ακούτε. Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό στις 28/10 θα ασχοληθείτε με ένα επιχειρηματικό πλάνο που είχε μείνει στη μέση και θα πετύχετε πολλά εσείς του 3ου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια έκτακτα γεγονότα στον τομέα του σπιτιού θα αποτελέσουν εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων σας και οι εντάσεις μεταξύ ανδρών θα είναι αναπόφευκτες για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και σας δίνει ώθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 28/10 θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τις σπουδές και μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο ακόμη και μέσω Διαδικτύου. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και μπορεί να έχετε οικονομικές απώλειες. Η εξόφληση μια οφειλής θα δώσει σ' εσάς του 3ου δεκαημέρου την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Από τις 28/10, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, ενδεχομένως να επανέλθει ένα νομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες αλλαγές στον τομέα της εκπαίδευσης σας έχουν σε συνεχή εγρήγορση και η ανησυχία σας είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να είστε αφηρημένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας ή πιθανή αναβολή ενός ταξιδιού θα αποτελέσουν πηγή έντασης και θα ξεσπάσετε σε λάθος άτομα. Από τις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών και διαδικαστικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας, καθώς έχετε μια τάση για υπερβολές εσείς του 2ου δεκαημέρου. Έντονη κοινωνική ζωή και επικοινωνία με φίλους μέχρι τις 28/10 θα γεμίσουν τις μπαταρίες των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο ευχάριστα. Από τις 28, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, οφειλές, εισφορές και δάνεια θα σας αναγκάσουν να ελαττώσετε τις εξόδους και την ψυχαγωγία.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM