Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019

0

To 2019 πολλοί διάσημοι υποδέχτηκαν τα μωρά τους, μεταξύ των οποίων και ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Μάιο, φέρνοντας στον κόσμο τον έβδομο σε σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον Archie Harrison. Μεταξύ των αξιολάτρευτων μικρών αφίξεων της χρονιάς ξεχωρίσαμε κάποιες και σας συστήνουμε τα μωρά που πριν ακόμα γεννηθούν ήταν ήδη διάσημα:

Gene Attell Fischer

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
Τον Μάιο η Amy Schumer έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, λίγες ώρες πριν η Meghan Markle γεννήσει τον πρίγκιπα Archie. Η διάσημη κωμικός δεν το άφησε φυσικά ασχολίαστο, αφού στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μετά τη γέννα έγραψε: «Χθες το βράδυ, στις 10:55, γεννήθηκε το βασιλικό μωρό μας».

Birdie Mae Johnson

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
Η Jessica Simpson έγινε φέτος για τρίτη φορά μαμά. Μαζί με τον σύζυγό της, Eric Johnson, υποδέχτηκαν την κόρη τους, Birdie Mae, στις 19 Μαρτίου.

Psalm West

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
Η Kim Kardashian και ο Kanye West καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους, τον μικρό Psalm, μέσω παρένθετης μητέρας, τον Μάιο. Σε μια εμφάνισή της στο σόου του Jimmy Kimmel η Kim αποκάλυψε πως σκεφτόταν να ονομάσει το μωρό Rob, όπως λένε και τον αδερφό της. Όταν όμως το συνέκρινε με τα ονόματα των υπόλοιπων παιδιών της, δεν της ταίριαζε.

Delilah Righton

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
H Keira Knightley και ο σύζυγός της, James Righton, καλωσόρισαν τη δεύτερη κόρη τους στα μέσα του Σεπτέμβρη. Η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα ενός νεογέννητου αλλά και ενός τετράχρονου ακόμα κοριτσιού, της Edie.

Oscar Ramsay

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
O Gordon Ramsay και η σύζυγός του, Tana, απέκτησαν ακόμη ένα παιδάκι στις 4 Απριλίου. Τον ονόμασαν Oscar και όπως είπε ο διάσημος σεφ: «Μετά από 3 Bafta και ένα Emmy... επιτέλους κερδίσαμε ένα Oscar!».

O γιος της Jessie Ware

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
H Jessie Ware και ο σύζυγός της, Sam Burrows, απέκτησαν ένα αγοράκι στις 4 Μαρτίου, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Instagram την επόμενη μέρα. Η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε στο σαλόνι του σπιτιού της και ευχαρίστησε δημόσια τις μαίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας που τη βοήθησαν.

Winston Roy Followill

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
Η Lily Aldridge έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 29 Ιανουαρίου. To διάσημο μοντέλο έκλεισε φέτος επτά χρόνια παντρεμένη με τον Caleb Followill, τον frontman του συγκροτήματος Kings of Leon. Το ζευγάρι έχει και μια κόρη έξι ετών, την Dixie Pearl.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 6 Μαΐου. «Είναι μαγικό και απίστευτο. Έχω τους δύο καλύτερους άντρες του κόσμου, οπότε είμαι ευτυχισμένη» είπε η Δούκισσα του Σάσεξ στους δημοσιογράφους.

H τρίτη κόρη του Ryan Reynolds και της Blake Lively

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε μέσω ενός tweet πως το νέο μέλος της οικογένειας τους είναι κορίτσι. Το ζευγάρι, που έχει ήδη άλλες δύο κόρες, την James και την Inez, κράτησε τη γέννηση του μωρού κρυφή για αρκετές εβδομάδες.

Myles Spiegel

Τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2019 Facebook Twitter
Η Miranda Kerr έφερε στον κόσμο τον τρίτο της γιο τον Οκτώβριο. Το διάσημο μοντέλο δεν έχει βγάλει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας της. Ο Myles είναι ο γιος που απέκτησε με τον σύζυγό της Evan Spiegel, επιχειρηματία και συνιδρυτή του Snapchat. Η Kerr έχει άλλους δύο γιους, τον 18 μηνών Hart και τον οκτάχρονο Flynn, τον οποίο απέκτησε με τον Orlando Bloom.

Living
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM